Concurs "BALLA I  FES-TE VILA-MAJOR" per ballar les coreografies de la Festa Major 2020 i guanyar vals per gastar en el comerç local

Dilluns, 17 d'agost de 2020 a les 12:30

Consulta tota la informació a les bases legals del concurs.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor presenta un nou concurs de ball amb motiu de la festa major d'enguany i pensat per a tota la ciutadania. Juntament amb l'Escola de música  i la participació de la professora de dansa Gina Barenys.

Tots sabem que FES-TE VILA-MAJOR 2020 és una festa diferent i adaptada a l'actual situació excepcional. Amb moltes mesures de seguretat i protocols establerts, entre els quals destaca el d'estar assentat i no poder ballar en els concerts organitzats.

Però una festa major sense ballar? Què és això? No pot ser!

Volem que no falti l'essència de ballar i la diversió amb les amistats i la família i hem buscat una alternativa per veure-us ballar amb la nova cançó realitzada especialment per a  i a càrrec de l'Escola de música .

Us presentem el nou concurs de ball "BALLA I FES-TE VILA-MAJOR", un concurs per a les persones empadronades a Sant Antoni de Vilamajor i que consisteix a ballar la coreografia de la cançó FM 2020.

El concurs està dividit en tres categories en funció de l'edat i cada una té la seva coreografia adaptada per la Gina Barenys:

Per participar-hi només cal buscar un grup d'entre 2 i 4 persones que formin part de la mateixa categoria, gravar el vídeo amb la coreografia i penjar-ho a Instagram, seguint tots els passos exposats a les bases.

Hi haurà un grup guanyador per a cada categoria. Els premis seran vals per gastar en el comerç local, i cada membre del vídeo guanyador obtindrà:

  • Categoria 1: 50 euros
  • Categoria 1: 75 euros
  • Categoria 1: 150 euros

La data de participació és fins al dia 15 de setembre de 2020.

El jurat estarà compost per Elena Pino, la Regidora de Cultura i la professora de dansa Gina Barenys on tindran en compte els criteris: execució de la coreografia, millor posada en escena (actitud i desimboltura) i millor improvisació final.

Ajuda'ns a mantenir l'essència de la festa, balla per la Festa Major 2020 i participa en el concurs!

Llegeix les bases per participar al concurs "BALLA I FES-TE VILAMAJOR".
És obligatori complir tots els passos i condicions exposades a les bases legals del concurs.

Darrera actualització: 18.08.2020 | 07:48