Sequera a Sant Antoni de Vilamajor

Davant l'episodi de sequera que viu Catalunya, l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha creat aquest apartat al web municipal per recollir la informació relativa a les mesures vigents de sequera.

La Generalitat de Catalunya va aprovar el Pla Especial d'actuació en situació d'alerta i eventual sequera (PES) mitjançant l'acord GOV/1/2020, el qual dona compliment al Pla Hidrològic Nacional (LPHN) i estableix mesures per a reduir l'ús de l'aigua segons diferents estats o escenaris de sequera.

En data de 7 de març de 2023, el DOGC publica la resolució ACC/747/2023, de 6 de març, per la qual es declara l'entrada a l'estat d'excepcionalitat per sequera hidrològica a les unitats d'explotació embassaments del Llobregat, embassaments del Ter i embassaments del Ter-Llobregat i es modifiquen els estats de sequera hidrològica i pluviomètrica d'altres unitats d'explotació.

Actualment, el municipi de Sant Antoni de Vilamajor forma part de la unitat d'explotació Embassaments del Ter i Llobregat, que està en estat d'excepcionalitat.
 

FASE ACTUAL: 3. EXCEPCIONALITAT

Aquesta fase no comporta talls de subministrament a les persones, però sí diverses accions per reduir la quantitat d'aigua utilitzada per la ciutadania, les empreses i també per l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 13:49
Darrera actualització: 06.06.2023 | 13:49