Vilamajor Activa - Servei Local d'Ocupació

Vilamajor Activa és el Servei Local d’Ocupació de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, gestionat per la Mongia de Cardedeu, en conveni amb l’Ajuntament de Cardedeu i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El programa que treballa de forma coordinada per tal d'orientar, assessorar i donar suport a les persones desocupades, crear una borsa de treball conjunta, organització de tallers formatius, foment de la inserció laboral en les empreses ubicades a la zona i suport i assessorament, orientació i cursos per a joves emprenedors locals i per al teixit empresarial.

El servei es presta al Casal Sociocultural Escoles Velles, ubicat a Sant Antoni de Vilamajor, tots els dimarts i divendres de 9:00 a 14:00h amb cita prèvia.

Com sol·licitar el servei?

A qui va dirigit? A les persones emprenedores, a les empreses i també a les persones desocupades o que estiguin en procés de recerca activa de feina.

Quins serveis ofereix?

  • Servei Local d'Ocupació per a persones desocupades (SLO): inscripció al XALOC, borsa de treball, orientació laboral, sessions individuals i grupals sobre la recerca de feina, itineraris personals...
  • Servei a les empreses en gestió/intermediació d'ofertes de treball: assessorament, recerca de candidatures, preselecció, difusió de les ofertes, disseny de proves de preselecció, servei de suport als ajuntaments en projectes d'ocupació...
  • Servei de suport a l'emprenedoria, empresa i tercer sector: assessorament a la creació d'empreses, oficina d'atenció, tramitació telemàtica i constitució d'empreses, activitats formatives, intermediació en la compravenda d'empreses, networking...  Gestionat per el Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC)
  • Club de feina: un servei d'autoconsulta i informació que disposa de recursos dirigits a millorar l'ocupabilitat d'aquelles persones que es troben en recerca de feina, ja sigui la seva situació de desocupació, o bé vulguin millorar la seva situació laboral i aconseguir una millor inserció laboral. Tots els dimarts i divendres de 9 a 14 h, sense cita prèvia.

També podeu consultar les ofertes de feina disponibles en els enllaços adjuntats:

Casal sociocultural Escoles velles

Plaça de l'1 d'Octubre de 2017, 1 - 08459 Sant Antoni de Vilamajor
Telèfon: 938 450 045
Adreça electrònica: puntinformacio@savilamajor.cat
Horari:  
de dilluns a divendres de 18.00 a 21.00 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 25.02.2022 | 10:05