Salutació de l'Alcalde

En nom de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i del municipi, us dono la benvinguda a aquest espai web. Una finestra des d’on obtindreu la informació més important del nostre poble. Un lloc de referència per a augmentar la participació i fomentar la interacció amb totes les vilamajorines i vilamajorins. Aquesta pàgina vol ser un mitjà de comunicació bidireccional, que fomenti la transparència,  les decisions compartides i el bon govern.

També un punt de trobada per aquelles i aquells que ens volgueu visitar, on cercar tota la informació relacionada amb el nostre municipi, des d’on comprar, menjar o dormir, fins als principals atractius turístics, els equipaments o serveis.

Estem molt contents que exploreu aquest espai a internet, però ho estarem molt més quan ens trobem pels carrers del poble i ens saludem personalment. La tecnologia ha de servir per això, per acostar-nos els uns amb els altres. Així que, de nou, benvinguts a aquesta visita virtual per Sant Antoni de Vilamajor, i fins ben aviat!

Darrera actualització: 24.09.2020 | 15:00
Darrera actualització: 24.09.2020 | 15:00