Programa d'actes de la Festa Major "FES-TE VILA-MAJOR 2020"

Dimecres, 12 d'agost de 2020 a les 18:30

Actes amb aforament limitat i reserva prèvia d'entrades.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor publica i dona a conèixer el programa de "FES-TE VILA-MAJOR", una festa major diferent i adaptada a la situació excepcional que ens ha tocat viure. De petit format i pensada per a les vilamajorines i vilamajorins de totes les edats, des dels més petits als més grans.

El programa ofereix més d'una trentena d'actes, activitats i concerts concentrats entre els dies 19, 20, 21, 22, 23 i 27 d'agost 2020. La gran majoria ofereixen doble sessió i és obligatori la reserva d'entrades, així com seguir totes les mesures de seguretat establertes.

El concert "El ball i el plany" de Joan Garriga i el Mariatxi galàctic, les Serenates de la Principal de la Bisbal, el Sobrino del Diablo, Nit Sixties... Connexions chillout i poètiques de Lluís Fortuny, passejades històriques i cinema infantil a la fresca. Activitats de pintar samarretes, sortides a la natura, llegendes a la fresca i un espectacle de circ familiar, entre molts més. Consulta i descarrega el programa de FM 2020.

Tampoc hi faltarà el Punt Lila, ni la campanya de donació de sang durant el dissabte.

A més a més, serà una festa descentralitzada on moltes de les activitats seran coincidents en el temps i repartides en els espais principals següents: Parc Can Sauleda, Parc Freixeneda, Casal Sociocultural-Escoles Velles, Ermita Sant Lleïr, plaça 11 de setembre, plaça de les Dones d'aigua, plaça de la Vila i plaça de l'1 d'octubre de 2017 (davant Escoles Velles).

També s'han programat actes a les urbanitzacions: Les Pungoles, Can Miret i a la Rectoria d'Alfou.

La reserva d'entrades:

- És imprescindible reservar entrada prèviament i telemàticament a tots els actes i activitats.
- Caldrà mostrar l'entrada en format digital o impresa per accedir als recintes.
- Les reserves d'entrada es realitzen a través de www.entrapolis.com i és necessari disposar dels enllaços directes per accedir-hi. Excepte d'algunes activitats que es reserven directament a les persones organitzadores, tal com s'especifica en el programa. O la Principal de la Bisbal que ofereix un punt telefonic per reservar les entrades a partir del divendres 14 d'agost.
- En reservar l'entrada s'accepta la normativa a complir i els protocols establerts.
- Els menors de 18 anys també han de reservar entrada, excepte els infants que vagin amb cotxet, que no cal reserva prèvia.

Com aconseguir els enllaços de reserva?

  1. Mitjançant el programa digital en PDF: a cada activitat hi trobareu un enllaç de color vermell que si el cliqueu us portarà directament a la pàgina per reservar les entrades.
  2. l'agenda de l'Ajuntament també hi trobareu els mateixos enllaços per tal de reservar-les.

Des de l'Ajuntament vetllem pel bé dels vilatans i vilatanes i s'han tingut en compte totes les normes i les mesures de seguretat. Demanem la col·laboració i comprensió de la ciutadania per gaudir d'una festa diferent i segura

Segueix tota la informació de la Festa Major 2020 al destacat de la pàgina web FES-TE VILA-MAJOR 2020 on trobaràs tota la informació relacionada amb la FM, així com el programa, les normes de seguretat i la manera de reservar les entrades. 

Segueix les xarxes de l'Ajuntament de SAV, on s'anunciaran altres sorpreses. #FMSAV2020

Darrera actualització: 12.08.2020 | 20:28