Viu la diada de Sant Jordi a Sant Antoni de Vilamajor: roses, llibres, cultura i amor!

Dijous, 20 d'abril de 2023 a les 11:30

Diumenge 23 d'abril al Porxo de Can Sauleda amb parades de llibres i roses i dos espectacles infantils.

La diada de Sant Jordi, que enguany cau en diumenge, coincideix com ja és habitual amb la programació de la Setmana Cultural de Sant Antoni de Vilamajor.

El pròxim diumenge 23 d'abril tornarem a viure la il·lusió d'aquesta diada tan especial al nostre municipi. Durant tot el dia, el Porxo de Can Sauleda acollirà les parades de roses i llibres a càrrec de diverses entitats i comerços del nostre municipi, amb sorpreses i regals durant la jornada.

Entre els quals destaquem la participació de Sant Llibre, Jardimec, Ateneu Popular Vilamajor, Animalore Vilamajor, l'AMPA de l'Escola Joan Casas i de l'Escola Torre Roja, Meraki, Residencia Sauleda i la Papereria Can Mayol.

Durant el matí, el parc de Can Sauleda també acollirà dues activitats adreçades als més petits:

  • A les 11 h tindrà lloc la lectura dramatitzada de l'obra "El misteriós nom de la princesa de St. Jordi" a càrrec d'Indòmit Teatre.
  • A les 12 h serà el torn de l'espectacle "Sant Jordi: contes, màgia i malabars", un espectacle familiar amb titelles a càrrec de Risi Animacions.

Aquest any tampoc podia faltar la decoració especial del balcó de l'Ajuntament per commemorar aquesta diada especial. Enguany, la proposta ha anat a càrrec de dones artistes de Vilamajor i membres d'Artisteo, el grup eclèctic d'artistes de Vilamajor, que han fet una proposta de creació amb material reciclat i provinent d'empreses de la zona.

On han creat una gran rosa de 3 metres de diàmetre i inspirada en obres abstractes de dones artistes oblidades en la història, com Alma Woodesy , Iona Keserü, Carmen Herrera , entre d'altres. Juntament amb un drac, creat també amb materials reciclats d'envasos de xampú, brics, taps i llibres, que volteja la gran rosa.

A més, recordem que amb motiu de la Setmana Cultural de Sant Antoni de Vilamajor també hi ha programades moltes activitats i tallers: viu la Cultura!

Darrera actualització: 20.04.2023 | 11:47