La Setmana Cultural sota el lema "L'amor per la natura i l'emergència climàtica" arriba carregada d'activitats, tallers i propostes del 17 al 23 d'abril

Dimecres, 12 d'abril de 2023 a les 14:00

Destaquem la participació d'Antonio Turiel i Santiago Sabaté del CREAF que enfocaran la taula rodona "Crisi energètica en un món de recursos minvants" i la xerrada amb la Lucia Caram "Reptes socials davant l'emergència climàtica".

Sant Antoni de Vilamajor es prepara per viure una nova edició de la Setmana Cultural que, com cada any, té lloc durant el mes d'abril i coincidint amb la diada de Sant Jordi.

La pròxima setmana del 17 al 23 d'abril de 2023, el municipi ofereix gairebé una vintena de propostes organitzades per la regidoria de Cultura i amb la participació de diverses entitats i associacions del municipi.

L'Ajuntament publica la programació d'enguany, que es pot consultar en aquest PDF o en els actes de l'agenda del web municipal, on s'ofereixen una vintena de propostes per a tots els públics i edats: tallers de creativitat i sostenibilitat, xerrades d'emergència climàtica, cinefòrums, activitats infantils, espectacles, Sortida naturalista per conèixer ocells, entre altres.

Destaquem la participació d'Antonio Turiel, que juntament amb el Santiago Sabaté CREAF enfocaran la taula rodona "Crisi energètica en un món de recursos minvants" i la xerrada amb la Lucia Caram "Reptes socials davant l'emergència climàtica".

A més, també es recupera la Festa d'homenatge a la Vellesa, que durant els darrers anys no es va poder dur a terme a causa de la situació ocasionada per la pandèmia de la Covid-19. I que durant els pròxims dies, les persones majors de 65 anys rebran una carta a les seves llars convidant-los a participar en aquesta festa d'homenatge. Cal fer la confirmació d'assistència abans del 20 d'abril, trucant al telèfon 93 845 24 00 o al correu  electrònic ajuntament@savilamajor.cat

Tampoc faltarà una nova edició del Mercat Vilapop que tindrà lloc a la plaça Montseny amb un total de 25 parades de segona mà per trobar articles, roba, joguines, llibres i altres opcions per donar una segona vida, juntament amb un vermut i música en directe a càrrec de Microsons.

I el diumenge 23 d'abril, farem la cloenda de la Setmana Cultural coincidint amb la diada de Sant Jordi on el Porxo de Can Sauleda acollirà les parades de roses i llibres de diversos comerços i entitats i es dinamitzarà la jornada amb una lectura de l'obra "El nom de la princesa" i l'espectacle "Sant Jordi: contes, màgia i malabars".

Per segon any consecutiu també es posa en marxa la campanya literària per decorar amb frases literàries els aparadors comercials, una acció emmarcada en la Setmana Cultural.

I del 24 al 23 d'abril, el Casal Sociocultural - Escoles Velles es podrà visitar una nova exposició, cedida per la Diputació de Barcelona, per conèixer "La vida de l'aigua".

Des de l'Ajuntament animem als veïns i a les veïnes a gaudir dels actes i activitats emmarcades en aquesta setmana per compartir i promoure la cultura al municipi. També volem agrair a totes les entitats, que s'han sumat a participar en la programació oferint les seves propostes.

Darrera actualització: 13.04.2023 | 13:29