Un carnestoltes diferent i sense rua, però amb un concurs adaptat per premiar a les millors disfresses de Sant Antoni de Vilamajor

Dimecres, 10 de febrer de 2021 a les 19:00

Participa en alguna de les categories per guanyar el premi de 200 euros a la millor disfressa.

Sabem que el rei Carnestoltes ja està fent de les seves a l'Escola Joan Casas i que els infants de l'escola bressol Xauxa també descobreixen aquesta setmana tradicional plena de colors, diversió i molta xerinola.

Recordem que des de l'Ajuntament també hem organitzat un concurs adaptat per celebrar el carnestoltes virtual d'enguany al municipi.

Amb tres categories (infantil, individual i grup bombolla) per premiar a les millors disfresses amb 200 euros per categoria.

Podeu participar del 12 al 14 de febrer i seguint els passos següents:

1 - Trieu o dissenyeu la vostra disfressa preferida. I deixeu-ne constància a través d'una fotografia o vídeo de màxim 15 segons, cal que surti un cartell físic especificant "Carnestoltes 2021".

2 - Obligatori: Envieu el vostre vídeo o foto al correu concursos@savilamajor.cat amb l'assumpte: Carnestoltes 2021 + Categoria. En el cos del correu cal afegir el nom, cognom i DNI de les persones participants i un telèfon de contacte per contactar-vos si sou les persones guanyadores.

3 - Pas opcional: si voleu penjar la foto o el vídeo a alguna de les vostres xarxes socials (Instagram, Facebook i/o twitter) podeu etiquetar el compte de l'Ajuntament SAV i també la compartirem des de les xarxes municipals.

Si vols conèixer més informació i les bases del concurs clica en aquest enllaç o consulta els documents adjuntats.

Darrera actualització: 10.02.2021 | 19:11