Participa en el concurs “Carnestoltes 2021”, disfressa’t des de casa i guanya 200 euros, tres categories diferents: infantil, individual i grup bombolla

Dimecres, 3 de febrer de 2021 a les 12:00

Envia la teva foto o vídeo del 12 al 14 de febrer a concursos@savilamajor.cat, consulta les bases del concurs i participa-hi.

Malauradament, aquest any no ens podrem trobar al carrer per gaudir de la tradicional rua de Carnestoltes i de les disfresses tal com havíem fet fins ara, degut a les restriccions imposades per la Covid-19.

Tot i això, des de l’Ajuntament hem organitzat un concurs per poder disfressar-nos des de casa i gaudir, de manera adaptada, de la festa de Carnestoltes a Sant Antoni de Vilamajor.

El concurs va adreçat als veïns i veïnes i es divideix en tres categories:

  • Categoria individual: oberta a totes aquelles persones que superin els 11 anys.
  • Categoria infantil: categoria individual adreçada a infants de fins a 11 anys.
  • Categoria grup bombolla: categoria adreçada a grups de convivència i nuclis familiars.

Com participar-hi?

1 - Trieu o dissenyeu la vostra disfressa preferida. I deixeu-ne constància a través d'una fotografia o vídeo de màxim 15 segons, cal que surti un cartell físic especificant "Carnestoltes 2021".

2 - Obligatori: Envieu el vostre vídeo o foto al correu concursos@savilamajor.cat amb l'assumpte: Carnestoltes 2021 + Categoria. En el cos del correu cal afegir el nom, cognom i DNI de les persones participants i un telèfon de contacte per contactar-vos si sou les persones guanyadores.

3 - Pas opcional: si voleu penjar la foto o el vídeo a alguna de les vostres xarxes socials (Instagram, Facebook i/o twitter) podeu etiquetar el compte de l'Ajuntament SAV i també la compartirem des de les xarxes municipals.

Calendari i terminis:

  • El concurs comença divendres 12 de febrer i acaba el diumenge 14 de febrer de 2021 (ambdós dies inclosos per enviar les fotos/vídeos)
  • La relació de guanyadors/es es farà pública el dia 19 de febrer de 2021.
  • Les persones guanyadores hauran de fer el bescanvi dels vals abans del 31 de maig de 2021.

Els premis establerts són de 200 euros per la persona o grup guanyador de cada categoria, per bescanviar en els comerços i establiments del poble, excepte a les grans superfícies.

Consulteu les bases del concurs amb tota la informació.

Des de l’Ajuntament animem a totes les vilamajorins i els vilamajorines a disfressar-se per participar en el concurs i no aturar el Carnestoltes del poble!

Darrera actualització: 03.02.2021 | 12:13