Últims dies per sol·licitar el vot per correu per a les eleccions del 14-F

Dimarts, 2 de febrer de 2021 a les 10:30

Fins divendres 5 de febrer de 2021.

El Govern de Catalunya recomana sol·licitar aquesta modalitat de vot davant la situació epidemiològica de la COVID-19. Es tracta d'un mecanisme que permetrà reduir la presencialitat als locals electorals el 14-F i farà possible exercir el dret a vot sense sortir de casa.

Tot el tràmit per votar per correu el 14-F es pot fer sense sortir de casa, ja que es pot sol·licitar a través del web de Correus o també es pot fer a les seves oficines.

Cal tenir en compte que per demanar el vot per correu telemàticament es necessita el certificat digital idCAT, el DNI electrònic o altres certificats electrònics. Sovint requereixen una validació presencial, que aquests dies s'està fent amb cita prèvia en el cas de l'idCAT, per exemple. L'Ajuntament és una entitat de registre de certificat, si vols sol·licitar o validar el teu idCAT consulta tota la informació aquí. També es pot sol·licitar el vot per correu presencialment a l'Oficina de correus.

La sol·licitud del vot per correu es pot fer fins al divendres 5 de febrer de 2021.

Si vols votar per correu i evitar anar presencialment al col·legi electoral, consulta tota la informació i els terminis en aquest enllaç.

Darrera actualització: 02.02.2021 | 11:56