Sant Antoni de Vilamajor va reciclar 490 kg d'oli usat durant l'any 2020

Dimarts, 6 d'abril de 2021 a les 12:45

Gràcies al contenidor situat al parc de Can Sauleda.

A finals de febrer de l'any passat, es va instal·lar un contenidor per a la recollida d'oli usat al parc de Can Sauleda amb l'objectiu de millorar els resultats de recollida i d'incrementar el reciclatge d'aquest residu contaminant sense necessitat de desplaçar-se a la deixalleria.

Durant el 2020 es van reciclar 490 kg d'oli usat, segons les xifres confirmades per l'empresa Ekipolis, encarregada de la recollida d'aquest contenidor situat davant del parc de Can Sauleda.

Aquest oli recollit, gràcies als veïns i veïnes de Sant Antoni de Vilamajor, anirà destinat principalment a la producció de biodièsel.

Recordem que l'oli vegetal és un residu molt contaminant que si no es recicla, i s'aboca a la pica o al vàter, esdevé una de les principals causes de contaminació de les aigües residuals.

Aprofitem també per recordar que per utilitzar la deixalleria i portar oli usat, pots gaudir de descomptes en la taxa d'escombraries. Consulta tota la informació aquí.

Des de l'Ajuntament agraïm de tot cor la implicació dels vilatans i vilatanes en la tasca del reciclatge i de conscienciació amb el medi ambient.

Darrera actualització: 06.04.2021 | 12:47