Deixalleria SAV

La deixalleria és una instal·lació de recepció selectiva de residus municipals, on l'accés està permès dins d'un determinat horari, durant el qual ha de ser-hi l'encarregat de la instal·lació, per informar l'usuari i garantir la correcta gestió dels materials aportats.

Aquest servei és gratuït per als particulars, mentre que comerços i grans productors estan subjectes a preus públics per utilitzar-la, degut a que aporten quantitats superiors a un particular. Aquests preus públics són aprovats anualment pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

La deixalleria és una instal·lació que permet fer la recollida selectiva dels residus per als quals no hi ha una recollida específica al carrer o a domicili.

La deixalleria és un servei comarcal gestionat per l'empresa pública SAVOSA (Serveis Ambientals del Vallès Oriental) per encàrrec del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

Què s'hi pot portar a la deixalleria?

Residus municipals o assimilables que per la seva toxicitat (residus municipals especials) o pel seu volum (residus municipals voluminosos) no poden recollir-se en els circuits diaris de recollida de residus.

Horari d'hivern (setembre a juny):

  • Dilluns tancat.
  • Dimarts de 16.00-19.00 h.
  • De dimecres a divendres de 9.30-13.30h i de 16 a 19 h.
  • Dissabte de 9.00 a 15.00 h.
  • Diumenge de 9.00 a 14.30 h.

Horari d'estiu (Juliol i Agost) :

  • Dilluns tancat.
  • Dimarts de 16 a 19 h.
  • De dimecres a diumenge de 8 a 14 h.

Consulta les aportacions a la Deixalleria SAV

La nova pàgina d'accés és https://citizen.cresidusvo.actaiswaste.com/ és una plataforma molt senzilla i intuïtiva que permet controlar i consultar les aportacions.

Tal com recull l'Ordenança fiscal núm. 7 de les Taxes per recollida, tractament i eliminació d'escombraries i altres residus urbans, tenen dret a reduccions a la taxa de residus en funció del nombre de visites i de les aportacions amb oli vegetal o de l'autocompostatge. Podeu consultar l'ordenança amb tot el reglament de les aportacions.

Ctra. de Llinars del Vallès a Sant Antoni de Vilamajor, km. 48 (Pol. Ind. Can Móra Sud) - 08459 Sant Antoni de Vilamajor - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Servei comarcal de deixalleries
Telèfon: 938 451 832
Adreça electrònica: cresidus@cresidus.cat
Lloc web: deixalleria.savilamajor.cat/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 01.12.2023 | 09:20