Sant Antoni de Vilamajor ofereix una Setmana Cultural 2021 plena d'actes i activitats amb totes les mesures de seguretat davant la Covid-19

Dimecres, 14 d'abril de 2021 a les 16:00

Del 19 al 25 d'abril. Consulta tota la programació i reserva les teves entrades a través de l'agenda municipal.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor publica la programació per a la Setmana Cultural d'enguany, que tindrà lloc del 19 al 25 d'abril de 2021, amb una vintena d'actes i activitats culturals amb l'objectiu de seguir reactivant i apropant la cultura a les veïnes i veïns del muncipi.

A la programació hi podreu trobar una gran diversitat de propostes per gaudir de la cultura adreçada a tots els públics i per a tots els gustos: activitats de ioga i ioga kundalini, taller de cuina saludable familiar, country dance, concerts i música al carrer, activitats de medi ambient, ballalacanalla i cinema familiar, entre moltes daltres.

Les activitats i tallers s'han organitzat des de diverses regidories de l'Ajuntament (Salut, Ensenyament, Cultura, Sostenibilitat i Fires i Esports) amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona..

Algunes de les activitats també van a càrrec d'entitats municipals com l'Ateneu Popular, l'associació d'Art i Cultura, l'Escola de música Microsons i la Biblioteca SAV.

Les places són limitades i és imprescindible la reserva d'entrada de la majoria dels actes, excepte d'alguns dels actes prèviament especificats dels quals no cal reserva.

Durant els actes se seguiran tots els protocols i mesures establertes davant la Covid-19: mascareta obligatòria, dispensadors de gel hidroalcohòlic, distàncies de seguretat, control d'accessos... 

A continuació, detallem la programació amb els enllaços directes a les reserves i a les descripcions de les activitats a l'agenda municipal (només cal clicar en els enllaços):

Dilluns 19 d'abril:

Dimecres 21 d'abril:

  • Ioga sènior (Alfou): a les 9.30 h a la Rectoria de Sant Julià d'Alfou. AJORNADA A DIVENDRES 23 D'ABRIL 
  • Inaguració exposició "Records del nostre passat; homenatge a Francesc Casas Amigó": a les 11.30 h a la Rectoria de Sant Julià d'Alfou. Més informació aquí.

Dijous 22 d'abril:

Divendres 23 d'abril – Sant Jordi:

  • Parades de venda de roses a la plaça de la Vila (AMPA Joan Casas, Centre de jardineria Vilamajor, residència Sauleda i Animalore) durant tot el dia i les parades de llibres les podreu trobar davant de la Llibreria Sant Llibre i de la Papereria Can Mayol. Més informació aquí.
  • Sessió d'humor sènior: a les 18 h al Patronat. Més informació i reserves en línia aquí. (Per aquesta sessió també s'ofereix un punt de reserva d'entrades presencials a l'edifici annex de l'Ajuntament, a partir de divendres 16 d'abril d'11 a 13 h)

Dissabte 24 d'abril:

  • Tastets musicals, música al carrer: De 10 a 13 h a la plaça Joan Casas. No cal reserva d'entrada. Més informació aquí.
  • Escape room - Escapem dels plàstics: a partir de les 12 h a les Escoles Velles. No cal fer reserva. Consulta més informació.
  • La ciutat cosmopolita que volia ser bonica: a partir de les 17 h a les Escoles Velles. No cal fer reserva prèvia. Consulta més informació.
  • Entrega de premis del VI Concurs Relats Curts a càrrec de l'associació d'Art i Cultura: a les 18 h a la Sala, les entrades es fan per invitació. Més informació aquí.

 

Diumenge 25 d'abril:

Recordem que el mateix fet de reservar les entrades significa un compromís d'assistència i responsabilitat amb l'activitat, sempre que no hi hagi un motiu de força major, així com el respecte cap a la resta de veïns i veïnes que, malauradament, es queden sense entrada.

Si tens algun problema amb alguna de les entrades reservades, sigui per equivocació, cancel·lació o un altre motiu, pots enviar un correu a puntinformacio@savilamajor.cat per resoldre la incidència.

*La programació es podria veure afectada i cancel·lada en funció de l'evolució epidemiològica ocasionada per la Covid-19 amb la publicació de noves mesures i protocols dictats pel PROCICAT.

Darrera actualització: 22.04.2021 | 10:28

Enllaços

Imatges