Celebració Sant Jordi 2021: roses, llibres i molta cultura a Sant Antoni de Vilamajor

Dijous, 15 d'abril de 2021 a les 13:00

Parades de roses a la plaça de la Vila, parades de llibres davant la Llibreria Sant Llibre i Papereria Can Mayol i una Setmana Cultural plena d'activitats.

El divendres 23 d'abril celebrem la Diada de Sant Jordi a Sant Antoni de Vilamajor, coincidint amb la Setmana Cultural 2021 i una vintena d'activitats i tallers durant tota la setmana.

El dia de Sant Jordi i a partir de les 9 fins a les 20 h, hi haurà paradetes de roses a la plaça de la Vila, a càrrec d'entitats del municipi amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Podreu acostar-vos a comprar la rosa a les parades de l'AMPA Joan Casas, la residència Sauleda, el Centre de Jardineria Sant Antoni i l'associació Animalore Vilamajor. 

Pel que fa a la venda de llibres, es farà directament a la llibreria Sant Llibre i a la papereria Can Mayol, que muntaran la parada davant del seu establiment.

La Diada de Sant Jordi d'enguany, s'adapta dins d'uns protocols establerts i marcats pel PROCICAT conjuntament amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya: recintes perimetrals i descentralitzats, parades a l'aire lliure i separades entre elles, ús de gel hidroalcohòlic...

Des de l'Ajuntament tenim moltes ganes de compartir i celebrar aquesta bonica tradició amb la ciutadania, que l'any passat vam celebrar de manera confinada i excepcional, tot decorant els balcons i finestres pel concurs organitzat.

També us animem a participar en les activitats i tallers organitzats amb motiu de la Setmana Cultural 2020. Consulta la programació reserva les teves entrades aquí.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 13:59