Sant Antoni de Vilamajor es prepara per tornar a viure un Nadal màgic amb una oferta variada d'activitats programades durant les festes

Dimarts, 14 de desembre de 2021 a les 13:00

Torna el Parc de Nadal, un minigolf familiar, sortides de reconeixement d'ocells, el patge visita la Ràdio Vilamajor i rebrem la visita de SES Majestats els Reis d'Orient.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor presenta el programa de Nadal d'enguany amb les diverses propostes i activitats per fer en el municipi durant aquestes festes.

Aquest any, els dies 27 i 28 de desembre, torna el format del Parc de Nadal solidari del Tercer Element ambientat en el món Medieval i adreçat per als infants de 2 a 12 anys. On podreu trobar jocs gegants, zona de tir amb arc, tallers i manualitats medievals i pràctica de malabars i equilibris. L'entrada és gratuïta i sense inscripció prèvia, però cal portar un producte solidari d'higiene personal o per la llar, que serà destinat a Càritas Vilamajor.

També hi ha programades les Sortides de reconeixement d'ocells per descobrir i observar els ocells de Sant Antoni de Vilamajor en la millor època de l'any per poder veure'ls. No et perdis les rutes programades per als dies 29 i 30 de desembre i fes la teva inscripció a participació@savilamajor.cat.

Enguany, el dia 29 de desembre també hi ha una proposta lúdica per descobrir i jugar en el minigolf familiar més original del món, artesanal, amb enginys i sorpreses per petits i grans, no cal inscripció prèvia.

El 2 de gener, començarem l'any amb la visita especial del patge reial a Ràdio Vilamajor, que aquest any es realitzarà presencialment en el porxo de Can Sauleda. I els nens i nenes podran acostar-se a conèixer el patge i a llegir les seves cartes. La jornada es podrà seguir en directe a través de l'Instagram de l'ajuntament (@ajuntament_sav) i les cartes també es poden enviar per correu a reis@savilamajor.cat o dipositar a la bústia reial que estarà disponible en els pròxims dies a la plaça Montseny.

I la tarda del 5 de gener, arribarà la màgia de nou al Parc de Can Sauleda, on el porxo s'il·luminarà i s'ambientarà per rebre la visita tan esperada de SES Majestats els Reis d'Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran per veure i conèixer a tots els infants del poble. Aquest any, la visita estarà disponible de 17 a 20 h i no cal inscripció prèvia.

A més, recordem que durant aquestes festes comprar en el comerç local té premi i estan en joc 3.000 euros. Compra en els establiments i serveis participants i emplena la teva butlleta per participar en el sorteig final.

També podeu gaudir de l'expo ruta dels Pessebres 2021 i del "Joc del caganer" per descobrir els pessebres d'enguany mentre et diverteixes trobant els caganers amagats.

Finalment, animem als vilamajorins i vilamajorines a gaudir del Nadal a casa, a comprar en el comerç local, a passejar i contemplar les llums i a compartir-nos les fotografies de Nadal penjades a les vostres xarxes socials amb l'etiqueta #NadalSAV2021 i etiquetar el compte de l'Ajuntament (@ajuntament_sav)

Darrera actualització: 14.12.2021 | 13:30

Enllaços

Imatges