Aquestes festes seguim comprant a Sant Antoni de Vilamajor amb la segona edició de la campanya "Aquest Nadal comprem a caSAV" i amb 3.000 euros en joc

Dilluns, 29 de novembre de 2021 a les 15:45

A partir del 4 de desembre compra als establiments participants i demana la teva butlleta per participar-hi.

El dissabte 4 de desembre de 2021 comença la segona edició "AQUEST NADAL COMPREM A CASAV" que pretén promocionar el comerç local i incentivar les compres nadalenques al municipi.

La campanya s'organitza des de la Regidoria d'Economia Local i la col·laboració de la regidoria de Comunicació de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Després de l'èxit de la primera edició de la campanya, recuperem el mateix format, però ampliant els premis amb un total de 3000 euros en joc i 54 establiments participants.

Es repartirà un premi total de 3000 euros per bescanviar en els establiments participants: a les 40 persones que surtin guanyadores en el sorteig final es repartiran vals amb un valor de 50 euros i com a novetat, s'inclouen cinc grans premis de 200 euros. Només poden participar les persones majors de 18 anys.

L'objectiu del sorteig és promocionar l'activitat comercial a Sant Antoni de Vilamajor durant unes dates tan entranyables com les festes de Nadal, i també minimitzar els desfavorables efectes econòmics derivats de la pandèmia COVID-19 que encara estan presents a la nostra societat.

Com funciona?
Per cada compra a un establiment participant en la campanya es donarà al client una butlleta on haurà d'inscriure's al sorteig amb nom i cognoms i telèfon. Una vegada omplerta, la butlleta es dipositarà a l'urna disponible en cada establiment.

Quan dura la campanya?
La campanya començarà dissabte 4 de desembre de 2021 i durarà fins al dilluns 10 de gener de 2022 (ambdós inclosos).

Quins són els establiments comercials?

Podeu veure els diversos establiments de restauració, botigues i serveis adherits a la campanya a la fotografia adjuntada:

Consulta tota la informació de la campanya a les bases adjuntades.

Per a més informació o dubtes podeu contactar en el següent correu electrònic: comerc.activa@savilamajor.cat

Darrera actualització: 29.11.2021 | 20:31