Obertes les inscripcions al Casal d'estiu municipal 2022 "Totes som natura" a càrrec de l'Associació Antaviana

Dimarts, 10 de maig de 2022 a les 10:00

Reunió informativa el dimarts 24 de maig a les 18 h a les Escoles Velles. Consulta tota la informació aqui.

Un any més, arriba el Casal d'estiu municipal a Sant Antoni de Vilamajor de la mà d'Antaviana i sota el lema "Totes som natura" amb l'objectiu d'apropar l'educació en el lleure als nens i nenes durant l'estiu.

La Regidoria d'Ensenyament i de Joventut de l'Ajuntament, aposta per l'educació en valors dins un marc pedagògic innovador conduït per experts i expertes en l'educació del lleure.

El casal municipal tindrà lloc al Casal Sociocultural-Escoles Velles del 27 de juny al 29 de juliol de 2022 i està adreçat a infants i joves de 3 a 12 anys.

Les inscripcions ja estan obertes i s'han de fer en línia seguint aquest enllaç

 • El pròxim dimarts 24 de maig hi ha convocada una reunió informativa, a les 18 h a les Escoles Velles per a totes les famílies interessades.

Cinc setmanes plenes d'activitats, piscina, gimcanes urbanes, natura, esports, sortides a l'aira natura, al museu de les ciències i moltes coses més!

Cada setmana es faran dues sortides a la piscina municipal de Sant Antoni de Vilamajor on també es faran activitats lúdiques, d'esport i d'expressió corporal adaptades a aquest medi. A més a més, es durà a terme una excursió per setmana al municipi i també fora de la zona urbana d'aquest.

L'eix d'animació d'aquest any és dins la temàtica de l'ecologia, el contacte amb la natura i l'entorn rural sota el lema "Totes som natura".

Amb un equip de monitors i monitores que forma part del teixit associatiu i s'estima el poble i el seu entorn natural, amb l'esperit d'educar als infants per endinsar-se en una emocionant aventura educativa.

Horaris i opcions

 • De 8 a 9 h – Servei d'acollida matinal (14€/per setmana)
 • De 9 a 13 h – Casal de matí sense servei de menjador (52,5€/per setmana)
 • De 9 a 15 h – Casal de matí i servei de menjador (88€/per setmana)
 • De 9 a 16.30 h – Casal de matí i tarda amb servei de menjador (103€/per setmana)
 • De 9 a 13 h i de 15 a 16.30 h – Casal d'estiu matí i tarda sense servei de menjador (72€/per setmana)

Preus
Els preus oferts al casal d'estiu dependran del nombre de setmanes contractades. Si es contracta més d'una setmana la següent és un 3% més econòmica, així cadascuna és un 3% més econòmica que l'anterior. En el moment de la inscripció les famílies podran optar per fraccionar el pagament per setmanes i/o quinzenes.

També hi ha descomptes del 5% extra per germans/es, famílies nombroses, famílies monoparentals i per infants amb discapacitat del 33%.

I hi haurà la possibilitat de contractar esporàdicament algun dels següents serveis al preu especificat:

 • Servei matinal esporàdic (8-9h): 6€
 • Servei de menjador esporàdic: 15 €
 • Servei de menjador esporàdic i tarda:18 €

Des de l'Ajuntament també s'ofereixen beques i ajudes per aquelles famílies amb una situació sociofamiliar i econòmica vulnerable. Consulta la informació de les ajudes disponibles aquí.

Sortides per setmanes:

 • 1a setmana Excursió a les fonts de Llinars
 • 2a setmana Sortida BTT de coneixement del medi natural i sociocultural amb explicació de la història del poble
 • 3a setmana Sortida a la granja de Can Pou de Sant Antoni de Vilamajor + Sortida a projectes agroecològics i ramaders de Vilamajor
 • 4a setmana Sortida al museu de Ciències naturals de Granollers i acampada final
 • 5a setmana Sortida al bosc vertical de Sant Antoni de Vilamajor d'Aira Natura

Consulta tota la informació i fes les inscripcions directes a https://antaviana.suportmutu.org/

Per a qualsevol dubte o suport en les inscripcions es pot contactar al WhatsApp/Telegram al 646074359/618126734 o enviant un correu a antaviana@suportmutu.org

Darrera actualització: 10.05.2022 | 10:13