Informació de la convocatòria per sol·licitar les beques de material escolar i/o del Casal d'estiu de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Dijous, 5 de maig de 2022 a les 10:45

El termini de presentació de sol·licituds va del 18 de maig al 8 de juny de 2022 i s'han de presentar presencialment a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor inforrma de la convocatòria per a la concessió d'ajuts socials per a llibres de text i material escolar 2022/2023 i la convocatòria d'ajuts socials per Casal d'estiu 2022 per a infants i joves de Sant Antoni de Vilamajor.

A partir del dimecres 18 de maig començarà el període per presentar les corresponents sol·licituds de les dues convocatòries amb la documentació necessària.

El termini estarà obert fins al 8 de juny, amb consideració de les sol·licituds fora de termini per families nouvingudes al municipi.

Poden ser beneficiaris l'alumnat, joves i infants empadronats al municipi i que es trobin en una situació sociofamiliar i econòmica vulnerable.

La presentació de les sol·licituds i la documentació s'ha de presentar de forma presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament (OAC).

A continuació, podeu consultar tota la informació a les bases reguladores i els formularis de sol·licitud per a cada ajuda:

A les bases reguladores de cada ajut es pot consultar tota la informació, els requisits, la documentació i el procediment.

Darrera actualització: 05.05.2022 | 10:45