Obert el termini per demanar les bonificacions per compostatge casolà a la taxa de residus a través del tràmit de la Seu Electrònica o de manera presencial a l'OAC de l'Ajuntament

Dimarts, 3 de gener de 2023 a les 14:00

Recordem que els descomptes per l'ús de la deixalleria municipal s'apliquen de manera automàtica.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor informem del termini obert per demanar les bonificacions per compostatge casolà a la taxa de residus, disponible fins al 31 de gener de 2023.

Els vilamajorins i les vilamajorines poden sol·licitar les bonificacions per l'autocompostatge dels residus orgànics a la taxa de residus. Aquest descompte consisteix en un 15 % de bonificació per haver fet compostatge casolà de les deixalles orgàniques durant l'any 2022. No obstant això, caldrà acreditar-ho a les inspeccions previstes durant els primers mesos de l'any.

Les persones interessades a sol·licitar les bonificacions per l'autocompostatge dels residus orgànics poden presentar el tràmit específic de Sol·licitud de bonificació de la taxa d'escombraries corresponent per compostatge casolà de residus orgànics a la Seu Electrònica. Recordem que també hi ha disponible un Manual de la Seu Electrònica on t'expliquem pas a pas com utilitzar-la i fer els tràmits des de casa.

Les persones que prefereixin realitzar el tràmit de manera presencial, es poden adreçar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament.

L'ús de la deixalleria municipal també comporta descomptes a la taxa de residus, tot i que aquests s'apliquen de manera automàtica. En aquest apartat de la Deixalleria pots consultar tota la informació sobre aquest equipament i les instruccions i descomptes disponibles.

Darrera actualització: 04.01.2023 | 15:51