L'Empresa de serveis de Vilamajor, La Municipal SLU, ha començat aquest mes de març la seva activitat amb la neteja de diversos equipaments municipals

Dilluns, 3 d'abril de 2023 a les 13:00

I amb un nou encàrrec aprovat a la sessió ordinària del Ple de març per a la neteja del Casal Sociocultural – Escoles Velles.

L'Empresa de serveis de Vilamajor, La Municipal SLU, va ser aprovada definitivament pel Ple del 29 de juliol de 2021, juntament amb els seus Estatuts, i constituïda el dia 9 de novembre de 2021. Inscrita en el Registre Mercantil amb NIF B67737809 i domicili social a la Plaça Montseny, 5, 08459 del municipi de Sant Antoni de Vilamajor, Barcelona.

L'activitat principal d'aquesta societat és la neteja general d'edificis que siguin titularitat de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i tots els seus ens i organismes dependents així com aquells que l'Ajuntament tingués encomanat en exercici de les competències municipals.

La Municipal va néixer de la voluntat de l'equip de govern de millorar la gestió de serveis públics municipals i en particular, el servei de neteja viària i el de neteja dels edificis municipals amb la finalitat d'incidir directament en la qualitat dels serveis a prestar i en l'eficàcia i eficiència en la gestió d'aquests.

Aquesta gestió directa a través de l'empresa pública, garanteix una millor prestació del servei, perquè es realitza amb coordinació directa dels responsables municipals de cadascun dels serveis i sent un ens instrumental de la gestió directa del mateix Ajuntament s'adapta millor a les necessitats del servei.

Aquest mes de març, l'empresa ha posat en marxa l'activat dels primers serveis de neteja d'edificis municipals amb el primer contracte de dues operàries per assumir la prestació del servei de neteja dels edificis municipals següents: El Patronat, Escola Bressol Xauxa, Casal de la Gent Gran Can Monteys i la Biblioteca municipal.

Durant la sessió plenària del mes de març, es va aprovar un nou encàrrec per a la neteja del Casal Sociocultural – Escoles Velles.

També s'ha creat un apartat al web municipal amb la informació relativa a aquesta societat, els seus estatus i els seus òrgans de govern i actes de les sessions.
 

Darrera actualització: 03.04.2023 | 14:29