L'Ajuntament fa una crida a la ciutadania per buscar persones que vulguin formar part de l'equip motor del Pla de Salut de Sant Antoni de Vilamajor

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 13:40

Primera trobada el dimarts 30 de novembre a les 18 h a les Escoles Velles. Inscripcions al correu pladesalut@savilamajor.cat.

En el Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor que va tenir lloc el passat 30 de setembre de 2021, es va aprovar definitivament el document d'acció del Pla Local de Salut.

Des de la regidoria de Salut, es reprenen les trobades del grup motor del pla per començar a fer el seguiment de les accions que han de permetre a Sant Antoni de Vilamajor esdevenir un municipi més saludable en el 2024.

La primera trobada tindrà lloc el pròxim 30 de novembre a les 18 h a les Escoles Velles.

La idea és realitzar entre 3 i 4 trobades anuals, per tal de fer un seguiment i compartir els temes d'acció d'aquest Pla, així com les preocupacions, idees i propostes amb les persones participants.

El grup motor ja compta amb la participació de diverses persones, però des de l'Ajuntament tornem a obrir la convocatòria per tothom que s'hi vulgui sumar i formar-hi part.

Les persones que vulguin participar en la trobada programada, poden enviar un correu a pladesalut@savilamajor.cat

Aquest pla va néixer de la necessitat d'elaborar un pla d'acció per conèixer la situació actual de salut en el municipi i realitzar un procés participatiu per conèixer els reptes, les propostes d'acció, la governança, el seguiment i la comunicació de les accions establertes amb la finalitat de millorar la salut i el benestar de Sant Antoni de Vilamajor.

Darrera actualització: 12.11.2021 | 14:33