L'Ajuntament entrega a Càritas els productes de la llar i d'higiene personal recaptats durant les activitats solidàries de Nadal

Dijous, 21 de gener de 2021 a les 12:00

I donem visibilitat a la tasca social de l’entitat.

Durant els dies 28 i 29 de desembre de 2020 es van dur a terme les activitats solidàries de Nadal a la plaça de la Vila i al parc Freixeneda. Les activitats estaven adreçades a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys. Eren activitats gratuïtes i l'únic requisit era l'aportació solidària de productes de neteja personal o de neteja de la llar.

Les activitats es van realitzar amb la col·laboració del Tercer Element i de Càritas amb un doble objectiu: oferir el parc de Nadal adaptat a la situació actual i recaptar els productes per entregar a Càritas i destinar-los a les famílies més necessitades.

La setmana passada es va fer l'entrega dels productes a l'entitat Càritas Parroquial de Sant Antoni de Vilamajor.

La tasca social de Càritas Parroquial

Càritas és una entitat sense ànim de lucre que promou l'acció social mitjançant ajuts d'aliments, roba i altres serveis de suport pels col·lectius més necessitats de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor.

Un total de 8 persones s'encarreguen de gestionar de manera voluntària les tasques que ofereixen, entre les quals destaquen: la recollida d'aliments, preparació i entrega dels lots, recaptació i entrega de roba, guarderia, repàs, entre d'altres... Donen assistència a unes 140 famílies i porten a terme una tasca molt important.

Des de fa uns mesos també hi col·laboren de manera voluntària tres adolescents de l'Institut Vilamajor i veïnes del municipi. 

L'Ajuntament renova anualment el conveni amb Càritas i dona suport a totes aquelles alternatives que promoguin la millora, l'estabilitat i el desenvolupament de la ciutadania.

Actualment busquen persones voluntàries per cobrir els serveis complementaris de repàs i guarderia, també necessiten bolquers, mantes, cobrellits i tovalloles.

Per a més informació podeu contactar directament amb l'entitat a través del telèfon 938451938 i de correu electrònic parroquies.vilamajor@gmail.com

Darrera actualització: 21.01.2021 | 12:40

Imatges