Càritas Parroquial Sant Antoni de Vilamajor

Càritas és una entitat sense ànim de lucre que promou l'acció social mitjançant ajuts d'aliments, roba i altres serveis de suport pels col·lectius més necessitats de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor.

Un total de 8 persones s'encarreguen de gestionar de manera voluntària les tasques que ofereixen, entre les quals destaquen: la recollida d'aliments, preparació i entrega dels lots, recaptació i entrega de roba, guarderia, repàs, entre d'altres... Donen assistència a unes 140 famílies i porten a terme una tasca molt important.

Des de fa uns mesos també hi col·laboren de manera voluntària tres adolescents de l'Institut Vilamajor i veïnes del municipi. 

L'Ajuntament renova anualment el conveni amb Càritas i dona suport a totes aquelles alternatives que promoguin la millora, l'estabilitat i el desenvolupament de la ciutadania.

Actualment busquen persones voluntàries per cobrir els serveis complementaris de repàs i guarderia, també necessiten bolquers, mantes, cobrellits i tovalloles.

Per a més informació podeu contactar directament amb l'entitat a través del telèfon 938451938 i de correu electrònic parroquies.vilamajor@gmail.com

 

Informació actualitzada: febrer de 2023

Avinguda Alfons I, 43 - 08459 Sant Antoni de Vilamajor - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 451 938
Adreça electrònica: parroquies.vilamajor@gmail.com
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 16.02.2023 | 11:19