L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor obre el primer sorteig a través d'Instagram amb un premi de dues entrades amb transport inclòs per anar a veure el musical "Golfus de Roma" el pròxim 25 de novembre

Divendres, 11 de novembre de 2022 a les 20:30

Per commemorar la xifra de les 2.500 persones que segueixen l'Ajuntament en aquesta xarxa social corporativa.

L'Àrea de Comunicació ha publicat el primer sorteig a Instagram per celebrar la xifra aconseguida de 2.500 seguidors/es en aquesta xarxa social i donar visibilitat a la sortida organitzada per l'Ajuntament per anar a veure el musical en català "Golfus de Roma".

A partir d'avui, divendres 11 de novembre i fins al pròxim dimarts 15 de novembre, tothom qui ho vulgui, pot participar-hi a través de la publicació realitzada a Instagram i complint els requisits de participació:

  1. Seguir el compte oficial de l'Ajuntament (@ajuntament_sav)
  2. Posar "m'agrada" en la publicació de sorteig
  3. Comenta i menciona a dos amics per comentari, tantes vegades com vulguis etiquetant perfils diferents i reals.

D'entre totes les persones participants, es durà a terme un sorteig aleatori, a través d'una plataforma de sorteigs en línia, on s'escollirà el perfil de la persona guanyadora que s'emportarà el premi.

El premi són dues entrades per anar a veure el musical "Golfus de Roma" el pròxim divendres 25 de novembre, coincidint amb l'autocar gratuït organitzat des de l'Ajuntament i obert a la ciutadania per promoure aquest musical en català. L'autocar sortirà a les 18 h des del Parc de Can Sauleda i la sessió del musical serà a les 20 h al Teatre Condal de Barcelona.

Recordem que aquesta iniciativa del musical neix des del Consistori per promoure aquesta obra en català i facilitar l'accés dels vilamajorins i vilamajorines als musicals en català. Encara queden entrades disponibles per comprar a preu reduït i en la qual s'inclou l'autocar gratuït subvencionat per l'Ajuntament. Consulta més informació i compra les teves entrades aquí

Darrera actualització: 11.11.2022 | 20:35