Sant Antoni de Vilamajor al costat del musical en català "Golfus de Roma" organitza un autocar gratuït per a la sessió del divendres 25 de novembre al Teatre Condal de Barcelona

Dijous, 3 de novembre de 2022 a les 14:00

Compra les teves entrades aquí i gaudeix del preu reduït per grup i del servei de transport a càrrec de l'Ajuntament.

El passat mes de setembre es va estrenar la producció en català del musical "Golfus de Roma" al Teatre Condal de Barcelona. Feia més de sis anys que no hi havia cap musical en català d'aquestes dimensions amb una banda tocant en directe, amb les escenes i situacions més esbojarrades, acompanyades de grans cançons i números musicals i amb un gran repertori d'actors i actrius catalanes. 

Però malauradament, i després de l'esforç d'adaptació, la inversió i la traducció del musical, no s'omplen les sessions i la companyia es planteja ajornar les dates de sessions. Fins i tot, els actors i les actrius del musical demanen la implicació i l'activisme per mantenir viu el teatre en català, així com el director artístic del Teatre Condal, Daniel Anglès, que recalca "és una llàstima que fer un musical gran en català sigui excepcional".

És per aquest motiu, que el Consistori aposta per promoure aquest espectacle en català i facilitar a la ciutadania l'accés al musical a través de l'organització d'un autobús gratuït, a càrrec de l'Ajuntament, i la gestió d'entrades per grup a preu especial.

El divendres 25 de novembre sortirà a les 18 h un autobús des del Parc de Can Sauleda per anar a veure l'espectacle al Teatre Condal de Barcelona, amb la sessió programada a les 20 h amb una duració de 2.45 min amb pausa inclosa.

  • Les entrades ja s'han posat a la venda amb un preu especial de 42,95 € i amb el bus gratuït (places limitades). Les persones interessades poden comprar-les a través de l'esdeveniment creat a entrapolis, en aquest enllaç o al formulari adjuntat a la notícia.

L'Ajuntament vol fer una crida a la participació dels vilamajorins i vilamajorins per donar suport a la cultura en català i mobilitzar-nos davant la crida: Sant Antoni de Vilamajor al costat del musical en català i de la cultura catalana.

Sinopsi

  • Golfus de Roma és, sens dubte, la comèdia musical més divertida de tots el temps. Basada molt lliurement en les comèdies de Plauto, els seus autors creen el vehicle perfecte perquè totes les escenes més esbojarrades i les situacions més desbaratades es barregin amb grans cançons i números musicals.
  • Guardonada amb sis Premis Tony, incloent-hi el de Millor Musical, aquesta comèdia d'embolics és un dels grans títols del gènere. L'autor de la música d'aquesta farsa esbojarrada és l'aclamat compositor Stephen Sondheim.
  • Pseudolus, un esclau irreverent, intenta aconseguir la llibertat ajudant a Eros, el fill del seu amo, a guanyar-se l'amor de Phília. Però hi ha un problema... o dos: Phília pertany a M. Lycus que l'ha venuda al general Miles Gloriosus. I ningú està disposat a renunciar a ella.

 

Darrera actualització: 03.11.2022 | 13:57