La Policia Local de Sant Antoni de Vilamajor incorpora un nou vehicle a la seva flota, totalment equipat i de motor híbrid

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 14:15

Durant la Festa de Nadal amb la Policia Local programada per dijous 22 de desembre, s'exposarà aquest nou vehicle.

Ahir, es va fer l'entrega del nou vehicle de la Policia Local de Sant Antoni de Vilamajor. Un model Ford Kuga 4x2, híbrid i de marxes automàtic i de km 0, seguint amb l'aposta de sostenibilitat del Consistori per reduir el consum de carburant i les emissions de contaminants.

A part de tenir tot l'equipament policial de primera intervenció, també porta incorporada la mampara homologada per la legislació vigent que permetrà el trasllat de detinguts a l'ABM de Granollers amb plenes garanties de seguretat pels agents i detinguts.

A més, incorporen elements de color groc a la retolació per augmentar la visibilitat i donar més seguretat a les patrulles, especialment, en actuacions en carreteres o camins de nit sense il·luminació o en situacions adverses meteorològicament. 

El vehicle s'ha adquirit a Transforma 21, SL. amb un preu de 49.610,00 euros (IVA inclòs) a càrrec de l'aplicació pressupostària corresponent a l'adquisició del nou vehicle policial de l'exercici 2022.

La setmana vinent, hi ha programada la Festa de Nadal amb la Policia Local i els serveis d'emergència, adreçada a la població infantil i amb la col·laboració dels Bombers, de Protecció Civil, de l'Associació de Defensa Forestal i els Mossos d'Esquadra. El nou vehicle quedarà exposat durant la jornada, juntament amb la resta de vehicles dels serveis d'emergència.

Darrera actualització: 16.12.2022 | 14:12

Imatges