Arriba la primera Festa de Nadal amb la Policia Local i els serveis d'emergències de Sant Antoni de Vilamajor adreçada a les vilamajorines i vilamajorins més petits

Dimarts, 13 de desembre de 2022 a les 15:30

El pròxim dijous 22 de desembre a partir de les 17 h al Parc de Can Sauleda amb els vehicles de seguretat i d'emergències, xocolatada, tallers de pintura i manualitats i més sorpreses!

Enguany, la Policia Local de Sant Antoni de Vilamajor ha organitzat un acte de proximitat amb la ciutadania pensada pe als vilamajorins i vilamajorines més petites sota el lema "Festa de Nadal amb la Policia Local i els serveis d'emergències".

La iniciativa, organitzada per la Policia Local i l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, compta amb la col·laboració de Protecció Civil, ADF, Bombers i dels Mossos d'Esquadra.

El pròxim dijous 22 de desembre, el Parc de Can Sauleda acollirà aquesta primera festa amb la finalitat d'apropar la tasca dels diversos serveis d'emergència i promoure d'una manera participativa els serveis de seguretat ciutadana a la població infantil.

La jornada servirà per conèixer la tasca d'aquests serveis de la mà dels mateixos agents i voluntaris, descobrir els vehicles i les seves sirenes, amb tallers de pintura i manualitats, xocolatada, tot compartint els hàbits correctes de civisme i convivència.

Darrera actualització: 13.12.2022 | 15:38