La Biblioteca municipal de Sant Antoni de Vilamajor portarà nom de dona

Dimecres, 10 de febrer de 2021 a les 16:45

Primera reunió per planificar l’estratègia amb la implicació i participació de la Biblioteca, l’Escola Joan Casas, l’Institut Vilamajor, l’associació Viladones i la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament.

El passat dimarts 9 de febrer es van reunir telemàticament la directora de la Biblioteca, representants de l’Escola Joan Casas, de l’Institut Vilamajor i de l’entitat Viladones amb la regidora d’Igualtat, Elena Pino, de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

L’objectiu d’aquesta primera reunió és encaminar l’estratègia de la campanya que buscarà nom de dona per la biblioteca municipal.

Durant la reunió es van proposar diverses opcions per traçar l’estratègia amb la participació dels col·lectius esmentats, que permetin definir la campanya de propostes de noms i la final votació popular oberta a la ciutadania.

El projecte tot just acaba de començar i contempla la inauguració del nou nom de la biblioteca de cara a la festa major d’estiu.

Des de l'Ajuntament ens fa molta il·lusió seguir apostant per donar visibilitat i retre homenatge a les nombroses dones que al llarg de la nostra història com a poble, i com a país, han fet mèrits més que suficients per posar el seu nom als nostres carrers, places i equipaments.

Darrera actualització: 10.02.2021 | 16:54