La Biblioteca SAV ja té nom de dona i es donarà a conèixer a la Festa Major d'estiu

Divendres, 9 de juliol de 2021 a les 12:00

Diumenge passat es va tancar el termini de votacions entre la Joana Raspall i la Maria Carme Roca amb una participació del 2,46% del cens. 

Durant les últimes setmanes, les persones majors de 14 anys i empadronades a Sant Antoni de Vilamajor, han pogut votar entre les dues finalistes proposades per escollir el nom de dona de la Biblioteca.

Des de l'Institut Vilamajor, l'Escola Joan Casas i la mateixa Biblioteca, amb la col·laboració de Viladones i de l'Ajuntament, van presentar una proposta finalista cadascuna.

D'aquestes tres propostes, només dues van ser vàlides per passar a la votació final, ja que la Teresa Sagrera, proposada per l'Institut, va declinar l'honor i es va retirar molt amablement.
Durant aquestes tres setmanes ha estat obert el termini de votació entre les candidates finals, la Joana Raspall i la Maria Carme Roca, s'ha pogut votar telemàticament o presencialment a les urnes de l'OAC i de la Biblioteca.

El passat diumenge 4 de juliol es va tancar el termini de votació i un cop recollides totes les votacions i fetes les pertinents comprovacions amb el padró, ja tenim el nom de dona guanyador.

Aquest es donarà a conèixer a l'acte que tindrà lloc durant la Festa Major d'estiu de Sant Antoni de Vilamajor i on es realitzarà un acte d'inauguració per batejar l'equipament amb el nou nom.

S'han registrat un total de 136 vots i una participació del 2,46% del cens total que complia els requisits de votació.

Darrera actualització: 09.07.2021 | 12:15