La Biblioteca Joana Raspall i Juanola comença l'any carregada d'activitats i estrena el nou servei d'autopréstec

Dimecres, 12 de gener de 2022 a les 12:30

Durant el mes de gener no et perdis la presentació de la novel·la "Descalces per casa"Book'n'Roll, Llegir el treatreCrunchy Words, Música en bolquers i el Club de lectura.

Aquest mes de gener la Biblioteca Joana Raspall i Juanola de Sant Antoni de Vilamajor, comença l'any oferint les activitats habituals per als diversos públics infantils, familiars i d'adults. 

L'equipament també està d'estrena i ofereix el nou servei d'autopréstec, instal·lat recentment i que permet a les persones usuàries ser autònomes en la reserva de préstecs i retorns, així com consultar l'estat dels seus comptes, la renovació i la recollida de préstecs.

A continuació, podeu veure la relació d'activitats que s'ofereixen, i recordem que s'actualitzen mensualment a l'agenda del web municipal amb tota la informació:

  • El dimarts 18 de gener, a les 18.30 h, tindrà lloc la presentació de la novel·la Descalces per casa a càrrec de Jordi Sedó i amb la presència de l’autora, Anna Porquet Botey.
  • El dijous 20 de gener, a les 19 h, en el Club de la Lectura parlaran de la novel·la Vladivostok amb el seu autor, Lluís Oliván.
  • El divendres 21 de gener, a les 18 h, Crunchy Words, contacontes en anglès per a famílies amb infants majors de 5 anys.
  • El divendres 28 de gener, a les 18 h, trobada de Book’n’roll, club de lectura per a famílies amb infants de 7 a 9 anys, un espai per compartir a través de la lectura.
  • El divendres 28 de gener, a les 19 h , a Llegir el teatre parlaran de l’obra La casa del dolor.
  • El dilluns 31 de gener, a les 17.30 h, Música en bolquers, l'activitat de conscienciació musical per a famílies amb infants de 0 a 3 anys.

Totes les activitats són presencials i es realitzen a la biblioteca amb prèvia reserva al telèfon 938 453 077 o per correu electrònic b.st.antoni@diba.cat

El pròxim dilluns 17 de gener de 2022, la Biblioteca Municipal romandrà tancada amb motiu de la Festa Local en honor al patró Sant Antoni Abat i coincidint amb la Festa Major d'hivern. Els diversos equipaments i serveis municipals també romandran tancats.

Per aquesta Festa Major, la Biblioteca també havia programat tres activitats especials, que s'han vist cancel·lades a causa de la mesura preventiva de dur a terme tots els actes en exteriors davant la pandèmia de la Covid-19 i la impossibilitat d'adaptar-les en aquest format.

Darrera actualització: 12.01.2022 | 12:52