Informació i afectacions del trànsit durant la Festa Major d'hivern de Sant Antoni de Vilamajor

Dilluns, 15 de gener de 2024 a les 12:00

Consulta les afectacions més importants i les restriccions d'estacionament.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor informa de les diverses afectacions en el trànsit del municipi amb motiu de la Festa Major d'hivern de 2024.

L'afectació més important tindrà lloc el diumenge, 21 de gener de 2024, a causa de la trobada Clan del Clàssic i de la Cercavila Gegantera programada en horari de matí i amb afectacions secundàries i puntuals programades el vespre durant la realització del Correfoc.

Per tant, el diumenge entre les 07:45 h i les 15:00 h es tallarà la carretera V5107 entre el carrer Jaume Balmes i la cruïlla amb la BV5109. Per tal de garantir la màxima mobilitat se senyalitzaran els talls i els itineraris alternatius que indiquin la ruta a les poblacions limítrofes o properes.

El diumenge a la tarda també es preveuen talls intermitents secundaris amb motiu de l'inici del Correfoc programat amb un tall puntual als carrers de l'Església i la prèvia prohibició d'estacionament al carrer Jaume Balmes (entre Av. Alfons I i C/ França).

L'aparcament del mercat també queda inhabilitat des del 15 i fins al 24 de gener de 2024 amb motiu de la instal·lació de la fira d'atraccions.

A banda, també hi poden haver altres afectacions secundàries i puntuals en la prohibició d'estacionament al carrer Ebre, a la plaça de la Germanor de Les Pungoles i al final del carrer Girona amb el carrer Lleida.

Darrera actualització: 15.01.2024 | 11:52