Arriba la Festa Major d'hivern a Sant Antoni de Vilamajor amb gairebé una trentena de propostes tradicionals, culturals, festives i esportives pensades per a totes les edats

Dimarts, 9 de gener de 2024 a les 15:00

Els dies 17, 19, 20 i 21 de gener de 2024 amb motiu del patró de Sant Antoni Abat. Consulta la programació aquí.

Un any més i tal com marca la tradició, aquest mes de gener Sant Antoni de Vilamajor viurà la seva Festa Major d'Hivern.

Enguany, s'iniciarà el dimecres 17 de gener coincidint amb el dia del patró de Sant Antoni Abat i continuarà els dies 19, 20 i 21 de gener de 2024.

Quatre dies que venen carregats de propostes tradicionals, culturals i esportives organitzades per les entitats del municipi i per l'Ajuntament.

El programa es pot consultar en aquest PDF i consta de gairebé una trentena de propostes variades i per a totes les edats.

El tret de sortida de festa el donarà la Festa de Sant Antoni Abat amb la tradicional Missa i la Benedicció dels animals, juntament amb altres propostes i tallers infantils, així com la inauguració de l'exposició de pintura del vilamajorí Josep Ramallo i el sorteig de la Campanya comercial de Nadal organitzada per l'Associació de Comerciants "Vilamajor, Comerç i Serveis" amb un vermut popular amb productes del comerç local.

El divendres 19 de gener tindrà lloc el 1r Torneig de Futbolí, organitzat per la regidoria de Joventut i per posar a prova les generacions entre Millennials i Generació Z/Alfa, les inscripcions s'han de fer prèviament a través d'aquest formulari https://forms.gle/vGSTRTfczPid1Lj98 i com a data límit fins al 17 de gener de 2024. Tampoc faltarà l'espectacle familiar "Menuda Buena Onda", el Cinefòrum de Viladones i la Biblioteca municipal amb la projecció de la pel·lícula "El mestre que va prometre el mar" i la quarta edició del Trivial Parti Nait de l'Ateneu Popular de Vilamajor (inscripcions prèvies a ateneu@vilamajor.net o en el mateix moment)

El dissabte 20 de gener arriba el plat fort de la festa que començarà amb la tradicional ruta de les Ermites a càrrec del Club Excursionista dels Caminaires de Vilamajor, el Torneig de Petanca del Casal de la Gent Gran Can Monteys, un espai de joc i creació pensat pels més menuts de casa, la jornada d'Skate&Sound a la plaça de les Dones d'Aigua i la inauguració de l'exposició "Foto Natura Macro" a càrrec del vilamajorí Diego Morales Martín i organitzada per la Biblioteca Joana Raspall i Juanola.

Pel que fa a les propostes de la tarda de dissabte, podreu trobar el parc amb dos inflables ubicats a la plaça Germanor de Les Pungoles (zona piscina), el 2n Concurs Mundial de Menjar Carquinyolis dels Vilamajoves, el Ball de Saló amb el Duet Gerunda a càrrec del Casal de la Gent Gran, la proposta teatral "El Mètode Grönholm" de l'Associació Art i Cultura de Vilamajor i el concert de nit amb les versions de rock de K'shmir i tot seguit, la sessió de discjòquei amb Paulino Campos.

La cloenda de la festa tindrà lloc el diumenge 21 de gener amb la tradicional trobada dels vehicles clàssics de Clan del Clàssic, la cercavila i ballada gegantera de la Colla gegantera de Sant Antoni de Vilamajor i les colles convidades, la cursa infantil a càrrec del Club Esportiu Movit i l'espai infantil de joc i creació que s'ubicarà a la plaça Montseny. La tarda de diumenge es realitzarà el concert de la Coral Lo Rossinyol, la primera jornada de la Disco Jove organitzada per la regidoria de Joventut i finalment el Correfoc de cloenda on les espurnes, el foc i els timbals tornaran als carrers del nostre municipi.
 

Darrera actualització: 11.01.2024 | 09:39