Finalitza la campanya "AQUEST NADAL COMPREM A CASAV"

Dimarts, 12 de gener de 2021 a les 16:30

Per donar suport al comerç local i potenciar les compres de Nadal a Sant Antoni de Vilamajor

El passat dilluns 11 de gener de 2021 va finalitzar la campanya "AQUEST NADAL COMPREM A CASAV". Una campanya per potenciar i dinamitzar les compres nadalenques al municipi davant la crisi ocasionada per la pandèmia de la Covid-19.

La campanya va començar el 12 de desembre de 2020 i va finalitzar el passat 11 de gener de 2021.

Durant aquestes setmanes, totes les persones que han comprat en els 70 establiments adherits, han omplert les butlletes per participar en el sorteig final.

Al llarg d'aquesta setmana estem recollint el material amb totes les butlletes participants i el dijous 14 de gener es realitzarà el sorteig final.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor contactarem amb les persones guanyadores a partir de la setmana que ve per tal d'explicar el procediment per venir a recollir els premis.

Es repartirà un premi total de 2000 euros per bescanviar en els establiments participants a les 40 persones que surtin guanyadores en el sorteig final. Cada participant tindrà vals econòmics en valor de 50 euros.

La campanya ha estat tot un èxit i volem agrair a tots els comerços i establiments comercials participants la seva participació i col·laboració amb la iniciativa. I també als diversos veïns i veïnes que compren al comerç local i contribueixen en el teixit comercial del municipi.

Darrera actualització: 12.01.2021 | 16:43

Imatges

Participants campanya Nadal