A partir de dissabte 12 de desembre de 2020 comença la campanya "Aquest Nadal comprem a casav"

Dijous, 10 de desembre de 2020 a les 18:45

Amb l'objectiu de promocionar i donar suport al comerç local durant les festes.

Des de les regidories d'Economia Local i Comunicació de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor s'ha posat en marxa una campanya per potenciar i dinamitzar les compres nadalenques al municipi.

Entre avui i demà s’està facilitant el material als diversos comerços, serveis i restaurants de Sant Antoni de Vilamajor que vulguin participar-hi (excepte les grans superfícies que queden excloses de la campanya).

El dissabte 12 de desembre de 2020 comença la campanya sota el lema "AQUEST NADAL COMPREM A CASAV" que pretén promocionar el comerç local i incentivar les compres nadalenques al municipi.

Es repartirà un premi total de 2000 euros per bescanviar en els establiments participants a les 40 persones que surtin guanyadores en el sorteig final. Cada participant tindrà vals econòmics en valor de 50 euros. Només poden participar les persones majors de 18 anys.

Com funciona?
Per cada compra a un establiment participant en la campanya es donarà al client una butlleta on haurà d'inscriure's al sorteig amb nom i cognoms i telèfon. Una vegada omplerta, la butlleta es dipositarà a l'urna disponible en cada establiment.

Quan dura la campanya?
La campanya començarà dissabte 12 de desembre de 2020 i durarà fins dilluns 11 de gener de 2021.

Consulta tota la informació de la campanya a les bases adjuntades.

Per a més informació us facilitem el següent correu electrònic: comerc.activa@savilamajor.cat

Darrera actualització: 10.12.2020 | 20:12