Es prorroga el termini de presentació de sol·licituds per a l'adjudicació, en règim de lloguer social temporal, dels 6 habitatges del carrer Francesc Casas i Amigó, núm. 3 de Sant Antoni de Vilamajor

Dijous, 2 de febrer de 2023 a les 14:30

Fins al 13 de febrer de 2023, les bases reguladores es poden consultar aquí.

Es prorroga el termini de presentació de sol·licituds per a l'adjudicació, en règim de lloguer social temporal, dels 6 habitatges del carrer Francesc Casas i Amigó, núm. 3 de Sant Antoni de Vilamajor

A continuació es pot consultar l'anunci de la pròrroga de 10 dies hàbils addicionals en la presentació de sol·licituds, termini que finalitzarà el pròxim dia 13 de febrer de 2023.

En aquest enllaç a la notícia inicial, es pot consultar tota la informació i les bases reguladores del procés obert per a l'adjudicació, en règim de lloguer social temporal, dels 6 habitatges del carrer Francesc Casas i Amigó, núm. 3 de Sant Antoni de Vilamajor.

Es recorda que les sol·licituds es poden presentar presencialment a l'OAC de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dijous de 16 a 18.30 h, o telemàticament a través de la instància genèrica de la Seu Electrònica.

És imprescindible consultar les bases reguladores per conèixer els habitatges objecte de cessió, els destinataris de la convocatòria, els requisits d'admissió de les persones sol·licitants, les condicions dels habitatges, el funcionament de les llistes de participació i el procediment per a l'adjudicació. Es poden consultar en aquest enllaç, al document adjunt a la notícia o presencialment a les dependències de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 02.02.2023 | 14:44