Obert el termini de presentació de sol·licituds per a l'adjudicació, en règim de lloguer social temporal, dels 6 habitatges del carrer Francesc Casas i Amigó, núm. 3 de Sant Antoni de Vilamajor

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 11:00

Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de gener de 2023, cal consultar les bases reguladores amb tota la informació, requisits i funcionament de la convocatòria.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor informa que s'ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a l'adjudicació, en règim de lloguer social temporal, dels sis habitatges del Carrer Francesc Casas i Amigó, núm. 3, cedits en règim d'usdefruit a l'Ajuntament i propietat de SAREB.

El govern municipal, amb la finalitat d'impulsar polítiques d'habitatge al municipi i satisfer el dret fonamental d'un habitatge digne, l'any 2021 va formalitzar conveni amb SAREB per a la cessió, en règim d'usdefruit, determinats habitatges, per a destinar a lloguer social temporal. Durant els darrers mesos s'han dut a terme les obres d'adequació dels habitatges per tal de poder oferir-los a aquelles persones que es troben en situació més vulnerable.

Ara, s'ha iniciat el termini per a l'adjudicació d'un total de 6 habitatges, que van dels 42,80 m² fins al 71,90 m² i, que tenen capacitat per a 2 o 3 persones.

El termini de presentació de les sol·licituds és fins al 30 de gener de 2023. Es poden presentar presencialment a l'OAC de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dijous de 16 a 18.30 h, o telemàticament a través de la instància genèrica de la Seu Electrònica.

És imprescindible consultar les bases reguladores per conèixer els habitatges objecte de cessió, els destinataris de la convocatòria, els requisits d'admissió de les persones sol·licitants, les condicions dels habitatges, el funcionament de les llistes de participació i el procediment per a l'adjudicació. Es poden consultar en aquest enllaç, al document adjunt a la notícia o presencialment a les dependències de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 16.12.2022 | 11:09