Enguany l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor no oferirà el Casal d'estiu de titularitat municipal

Dijous, 11 de maig de 2023 a les 14:15

Consulta l'apartat del web municipal amb la informació de les diverses opcions lúdiques d'estiu adreçades per a infants i joves

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor informa que aquest any no oferirà el Casal d'estiu de titularitat municipal organitzat per la corresponent regidoria i que es realitzava a les Escoles Velles i més antigament a l'Escola Joan Casas.

Tot i això, l'oferta de lleure és molt àmplia i variada al nostre municipi i s'ha facilitat un apartat al web municipal per tal que les famílies interessades puguin consultar l'oferta programada per aquest estiu i adreçada als infants i joves i tenint en compte que aquestes èpoques comencen les inscripcions.

Un any més, l'Ajuntament també ha cedit les instal·lacions esportives de Les Pungoles i Can Miret que acolliran el Campus d'estiu de Les Pungoles 2023, adreçat a nens/es i joves de 3 a 16 anys. Així com les instal·lacions esportives municipals del camp de futbol al Club de Futbol Vilamajor per a l'organització del seu casal d'estiu i del qual queden les últimes places disponibles.

A més, recordem que el pròxim dilluns dia 15 de maig s'obre el període de presentació de sol·licituds de les beques socials que ofereix l'Ajuntament: Ajuts socials per Casal d'estiu 2023 i Ajuts socials per a llibres de text i material escolar curs 2023-24. En aquest enllaç es pot consultar tota la informació i les bases reguladores de cada convocatòria.

Darrera actualització: 11.05.2023 | 14:24