Informació per sol·licitar les beques de material escolar i/o del Casal d'estiu de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i les beques d'ajuts individuals de menjador per a l'any 2023-24 del Consell Comarcal del V.O

Dilluns, 8 de maig de 2023 a les 09:00

Consulta les bases reguladores de cada ajut amb tota la informació. 

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor informa de la convocatòria per a la concessió d'ajuts socials per a llibres de text i material escolar 2023/2024 i la convocatòria d'ajuts socials per Casal d'estiu 2023 per a infants i joves de Sant Antoni de Vilamajor.

A partir del dilluns 15 de maig començarà el període per presentar les corresponents sol·licituds de les dues convocatòries amb la documentació necessària. El termini estarà obert fins al 5 de juny, amb consideració de les sol·licituds fora de termini per famílies nouvingudes al municipi.

Poden ser beneficiaris l'alumnat, joves i infants empadronats al municipi i que es trobin en una situació sociofamiliar i econòmica vulnerable.

La presentació de les sol·licituds i la documentació s'ha de fer de forma presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament (OAC).

A continuació, podeu consultar tota la informació a les bases reguladores i els formularis de sol·licitud per a cada ajuda:


A banda, el Consell Comarcal del Vallès Oriental també obre la convocatòria d'ajuts individuals de menjador per a l'any 2023-24.

El termini de presentació de sol·licituds començar el dia 9 de maig i finalitza el 9 de juny de 2023, ambdós inclosos.

Poden sol·licitar els ajuts de menjador els pares, mares, tutors/es legals o les persones encarregades temporalment o definitivament de la guarda de les persones beneficiàries, a través de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Darrera actualització: 08.05.2023 | 09:07