Els Clubs de lectura, les activitats familiars i l'exposició Blau entre amics són les propostes que ofereix la Biblioteca Joana Raspall i Juanola per aquest mes de novembre

Divendres, 4 de novembre de 2022 a les 11:30

Que també col·labora amb el primer Festival de Narració Oral organitzat pels dies 11 i 12 de novembre per l'Ajuntament i emmarcat dins del Pla lector del municipi

Encetem el mes de novembre i amb ell arriben totes les propostes mensuals que ofereix la Biblioteca municipal per als amants de la lectura i per a totes les edats.

Com a novetat del mes, inauguraran el divendres 26, l'exposició Blau entre amics, una exposició de pintura, dibuix i escultura d'Alfred Salom, Mariona Millà i Helena O'Callaghan i que estarà disponible del 26 de novembre de 2022 al 28 de febrer de 2023.

A més, l'equipament també col·labora amb el primer Festival de Narració Oral organitzat a Sant Antoni de Vilamajor i que tindrà lloc els dies 11 i 12 de novembre amb diverses accions programades que explicaran històries als diversos segments de la població. Consulta aquí tota la informació del festival.

A continuació es detallen la resta de les activitats familiars i els clubs de lectura programats per aquest mes. A l'agenda del web municipal també hi podeu trobar les propostes

Activitats familiars

  • Divendres, 11 de novembre, a les 18 h – Crunchy words. Contacontes en anglès per a famílies amb infants a partir de 5 anys. Aquest mes Dustbin dad by Peter Bently. A càrrec de Laura Asensio.
  • Divendres, 11 de novembre, a les 20.30 h – Dins el I Festival de Narració Oral: Contes per a no dormir i Susto a gusto , contes per a infants de 9 a 11 anys. A càrrec d'Albert Estengre i Rubén Martínez #VilamajorMunicipiLector.
  • Divendres, 18 de novembre, a les 18 h - Contes petitets. Contacontes per a famílies amb infants a partir de 3 anys. A càrrec de Laura Asensio.
  • Dilluns, 28 de novembre, a les 17.30 h – Música en bolquers. Activitat de sensibilització musical. A càrrec d'Aina Camp. Per a famílies amb infants de 0 a 2 anys. Cal inscripció prèvia.

Clubs de lectura

  • Divendres, 4 de novembre, a les 18 h - Tardes de Book'n'roll. Club de lectura per a infants de 7 a 10 anys, per fomentar la imaginació i la creativitat a través dels àlbums il·lustrats. Conduït per Gemma Garcia Vilardell.
  • Dimecres, 9 de novembre, a les 19 h Club de lectura SAV. Aquest mes ens endinsarem en un clàssic de Shakespeare a través de la visió de Maggie O'Farrell. Conduït per Jose Luis Ibàñez.
  • Dilluns, 21 de novembre, a les 19 h Contra la història única. A la segona sessió del Club llegirem La Cosina Rachel de Daphne du Maurier. Una història angoixant, sinistre i emocionant. Conduït per Marina Martori.
  • Divendres, 25 de novembre, a les 19 h Llegir el teatre. Aquest mes llegirem Moriu-vos, una creació de Cultura i Conflicte. Un crit a la vellesa que ens parla de nosaltres mateixos. Conduït per Elena Codó.
Darrera actualització: 04.11.2022 | 08:50