Arriba el primer Festival de Narració Oral a Sant Antoni de Vilamajor emmarcat dins el Pla Vilamajor Municipi Lector

Dijous, 3 de novembre de 2022 a les 10:30

Els dies 11 i 12 de novembre amb activitats i contes per a totes les edats: infants, joves i adults a diversos punts del municipi.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor organitza conjuntament amb la Petita Companyia, l'Associació Munt de Paraules i amb la col·laboració de la Biblioteca Joana Raspall i Juanola, la primera edició del Festival de Narració Oral al municipi.

Durant els dies 11 i 12 de novembre s'han programat un total de 4 activitats adreçades als diversos segments de la ciutadania amb la finalitat d'apropar i difondre la lectura al municipi, posant el focus en infants i joves.

Les accions emmarcades dins el Pla Lector "Vilamajor Municipi Lector",  persegueixen l'objectiu d'assolir millors índexs de lectura, en quantitat i qualitat, potenciant l'acció de cada un dels tres pilars: subsistema familiar, subsistema escolar, subsistema social i cultural. Així com promoure el gust per la lectura i formar una societat compromesa, partint de l'activitat lectora com a eina fonamental per tenir una mirada crítica al món.

Divendres 11 de novembre de 2022

  • Durant el matí a l'Escola Joan Casas (acció interna)– "Les paraules viatgeres" i "Son risas": contes per a infants de 6 a 8 anys a càrrec d'Alícia Molina i Rubén Martínez.
  • 20.30 h a la Biblioteca municipal – "Contes per a no dormir" i "Sustos a gustos": contes per a infants de 9 a 11 anys a càrrec d'Albert Estengre i Rubén Martínez.


Dissabte 12 de novembre de 2022

  • 19 h a l'Ermita Sant Lleïr: "La casa de les mil portes": contes per a públic adult a càrrec d'Alícia Molina (narració) i Òscar Igual (piano)
  • 23 h a l'aparcament del Cementiri municipal – "Tan joven y ya en el cementerio": contes adreçats al públic jove a càrrec de Rubén Martínez.
Darrera actualització: 03.11.2022 | 10:32