El Book'n'roll de la Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor, un nou espai per a compartir i gaudir de la lectura en família.

Dimecres, 3 de març de 2021 a les 13:00

I totes les activitats programades per març. 

La Biblioteca SAV iniciarà les tardes "Book'n'roll" un nou Club de lectura per a famílies amb infants de 7 a 9 anys. L'activitat vol ser un espai de trobada per compartir lectures entre membres de la mateixa família i amb altres persones.

D'aquesta manera primer es promourà la lectura conjunta en veu alta a casa entre adults i infants com un moment joc i una descoberta. Després, cada segon divendres de mes a les sis de la tarda es trobaran a la biblioteca totes les famílies participants per posar en comú aquelles emocions, sentiments i tot allò que hem après de l'àlbum il·lustrat.

Les trobades estaran dinamitzades per la contacontes i il·lustradora Gemma Garcia Vilardell. Podreu veure i parlar d'àlbums il·lustrats d'autors d'àmbit internacional com Anthony Brown, Eric Carle, Suzy Lee, Maurice Sendaz o Beatriz Alemagna.

Els llibres es facilitaran gratuïtament des de la biblioteca. Per participar-hi només cal tenir ganes de passar una bona estona en família i inscriure's a la biblioteca. Les inscripcions estaran obertes durant el mes de març i la primera trobada es farà el 9 d'abril. L'aforament serà limitat i el format de la trobada estarà subjecte a la normativa del moment.

Durant el mes de març també seguiran les trobades habituals dels altres Clubs de lectura:

  • El Club de lectura SAV es reunirà el dimecres 10 per parlar de l'obra "Els Àngels em Miren" sota la batuta del periodista i escriptor Jose Luis Ibáñez.
  • El divendres 26 serà el torn dels apassionats del món dramàtic: a les 19 de la tarda es trobaran els membres del Club de lectura "Llegir el teatre" sota el guiatge de l'actriu Elena Codó per parlar de "Galatea" de Josep M. de Sagarra.

La biblioteca se sumarà a les activitats del Mes Lila 2021 promogudes per l'associació Viladones amb un programa especial de l'Ànima dels llibres el dilluns 22 de març dedicat a dones i literatura.

Durant aquest mes també es consolidaran les activitats del foment de lectura que es van fer amb èxit i bona acollida els divendres a les escoles.

Darrera actualització: 25.11.2021 | 09:08

Imatges