Descobreix les maletes plenes de llibres i sorpreses de la Biblioteca

Dimarts, 16 de març de 2021 a les 10:45

Et pots emportar a casa "L'amari de l'Olivia", "M'expliques la guerra, avi?" i "La maleta Caterina" del projecte Enlila't.

Des de la Biblioteca SAV s'han elaborat diferents activitats per fer en família a casa amb l'objectiu d'apropar la lectura a les llars de Sant Antoni de Vilamajor.

Les famílies interessades només hauran d'acostar-se a la biblioteca i demanar el seu carretó o la seva maleta plena de llibres i sorpreses. A l'interior trobaran unes breus instruccions de l'activitat, vídeos explicatius elaborats gràcies a la col·laboració d'en Jordi Nogués, un munt de llibres i algunes sorpreses per passar una agradable estona en família.

Es poden demanar els laboratoris de lectura de "L'armari de l'Olivia" per a famílies amb infants a partir de 4 anys, on descobriran el famós personatge Ian Falconer; o "M'expliques la guerra, avi?" per a famílies amb infants a partir de 6 anys.

Les famílies amb infants a partir de 6 anys també es podran emportar la "Maleta Caterina". Aquesta conté diferents materials sobre els rols i la igualtat de gènere així com històries de dones pioneres.
La maleta Caterina s'inclou dins el projecte Enlila't que treballa la igualtat de gènere entre els alumnes dels centres educatius. A més a més, els alumnes de 3r han rebut els carretons Malala, Amèlia, Araceli i Valentina amb l'objectiu de participar en el procés de recerca d'un nom de dona per a la Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor.

No dubtis a demanar la teva maleta plena de llibres i sorpreses per gaudir en família des de casa.

Durant el mes de març també estan obertes les inscripcions al nou club de lectura "Book'n'Roll" a famílies amb infants de 7 a 9 anys. L'activitat vol ser un espai de trobada per compartir lectures entre membres de la mateixa família i amb altres persones. Consulta tota la informació aquí.

Darrera actualització: 16.03.2021 | 11:44

Imatges