Descobreix la programació de desembre a la Biblioteca Joana Raspall i Juanola de Sant Antoni de Vilamajor

Dimarts, 5 de desembre de 2023 a les 09:00

Del 6 al 8 de desembre i del 25 de desembre al 6 de gener l'equipament romandrà tacant (ambdós inclosos)

La Biblioteca Joana Raspall i Juanola ja ho té tot preparat per acomiadar-se de l'any i durant el mes de desembre ofereix diverses de les activitats habituals i altres propostes

A continuació, podeu consultar l'agenda d'aquest mes amb les activitats organitzades a la Biblioteca Municipal:

  • Dimecres 13 de desembre, a les 19 h. CLUB DE LECTURA SAV. Aquest mes comentarem la novel·la L'administrativa amb la seva autora, Jèssica Roca.
  • Divendres 15 de desembre, a les 19h. LLEGIR EL TEATRE, on comentarem La Tempesta, una de les darreres obres de William Shakespeare, possiblement l'última escrita en solitari.
  • Divendres 15 de desembre, a les 19.30 h. CINEFÒRUM VILAMAJOR, amb Retrat d'una dona en flames de Céline Sciamma. A la sala.
  • Dilluns 18 de desembre, a les 19 h. CONTRA LA HISTÒRIA ÚNICA, on comentarem el llibre Como agua para chocolate.

A més, coincidint amb els festius del dia de la Constitució i el dia de la Immaculada Concepció, l'equipament romandrà tancat del 6 al 8 de desembre, ambdós inclosos. I pel que fa a les vacances de Nadal, la Biblioteca també restarà tancada del 25 de desembre al 6 de gener de 2024. Aprofiteu les darreres setmanes per anar a buscar les vostres lectures i préstecs per tenir durant les vacances.

 

Darrera actualització: 05.12.2023 | 08:07