Aquest dissabte 23 d'abril, viu la diada de Sant Jordi a Sant Antoni de Vilamajor

Dimarts, 19 d'abril de 2022 a les 11:15

Amb parades de llibres i roses i un espectacle a la plaça de la Vila, una programació especial emmarcada dins la Setmana Cultural i amb motiu de la diada.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha organitzat una programació especial per commemorar la diada de Sant Jordi al municipi. Que enguany, després de dos anys de celebracions atípiques a causa de la pandèmia, aquesta tradicional festa respira normalitat.

El pròxim dissabte 23 d'abril, la plaça de la Vila s'omplirà de parades de llibres i roses durant tot el dia. I a les 12.30 h tindrà lloc l'espectacle "És aquí lo del drac?", una actuació teatral per a tots els públics a càrrec d'Acers Trempats.

Tot seguit, a les 13 h a les Escoles Velles, es farà la inauguració de la nova exposició, que sota el nom "Dones" fa una recollida de les millors imatges del passat del municipi enfocat a les dones. És el primer acte públic del fons fotogràfic Bardera, adquirit recentment per l'Ajuntament, i cedit per la família amb la finalitat d'oferir a la ciutadania.

L'Associació veïnal de Les Pungoles també ha organitzat una festa de Sant Jordi a la urbanització. A les 17.30 h al local social de l'AAVV, amb contacontes, taller de mandales i punts de llibres, música i xocolatada. Cal portar un conte per compartir o venir disfressat amb motius de la diada.

I a les 18 h, tindrà lloc una sessió de cinema infantil al Patronat, amb la pel·lícula "El Bosc de Haquivaqui", una jornada emmarcada en el Pla de Foment de la lectura.

A més, la diada de Sant Jordi coincideix amb la Setmana Cultural d'enguany, consulta la programació i les propostes culturals del 19 al 24 d'abril organitzades a Sant Antoni de Vilamajor.

Darrera actualització: 19.04.2022 | 11:31

Imatges