Del 19 al 24 d'abril tindrà lloc la Setmana Cultural a Sant Antoni de Vilamajor per compartir la cultura amb la ciutadania

Dijous, 7 d'abril de 2022 a les 17:00

Amb una quinzena d'activitats i actes programats que giren sobre tres eixos principals: el bicentenari de la creació del primer Ajuntament de la Vilanova de Vilamajor, el Pla de foment de la lectura i la diada de Sant Jordi

Aquest mes d'abril, torna la Setmana Cultural per promoure la cultura al municipi, coincidint amb la diada de Sant Jordi. Els tres eixos principals d'aquesta edició, són el bicentenari de la creació del primer Ajuntament de la Vilanova de Vilamajor, el Pla de foment de la lectura i la diada de Sant Jordi.

S'ofereixen una quinzena d'activitats variades i per a diferents públics entre els dies 19 i 24 d'abril: inauguració de l'exposició "Dones" del fons de la família Bardera, passejada històrica i passejada fotogràfica, xaranga poètica, concert de primavera, cinema infantil, lliurament de premis del VII Concurs Relats Ricard Pujolràs, la presentació del llibre de l'INS Vilamajor "Invisible als ulls", entre d'altres.

La Biblioteca Joana Raspall i Juanola també presenta propostes culturals i algunes entitats del poble també hi col·laboren amb propostes d'activitats, com la sortida fotogràfica dels Caminaires, la representació teatral dels Acers trempats, les lectures dramatitzades d'Indòmit Teatre i l'entrega de premis del Concurs Relats Ricard Pujolràs, la festa de Sant Jordi de Les Pungoles i el concert de primavera de l'Escola Microsons.

Consulta la programació al cartell adjuntat o a l'agenda del web municipal per gaudir de la cultura a Sant Antoni de Vilamajor.

Sant Jordi
Per la Diada de Sant Jordi, dissabte 23 d'abril, també s'han programat diversos actes. Durant tot el dia, hi hauran parades de roses i llibres a la plaça i al matí l'espectacle "És aquí lo drac?" dels Acers Trempats.

A les 13 h a les Escoles Velles, tindrà lloc la inauguració de l'exposició "Dones", amb una presentació del fons fotogràfic Bardera, recepcionat recentment, i una selecció de fotografies relacionades amb les dones del municipi.

A la tarda, l'Associació veïnal de les Pungoles també ha preparat una festa per Sant Jordi i a les 18 h tindrà una sessió de cinema infantil al Patronat.

Si voleu conèixer més informació del Bicentenari de la creació del primer Ajuntament, podeu consultar aquest apartat del web municipal o recuperar els vídeos de la Regidoria de Cultura del Canal de Youtube.


 

Darrera actualització: 07.04.2022 | 16:58

Enllaços

Imatges