Inici dels treballs de pintura del projecte d'adequació i millora de la plaça d'en Riera

Dimecres, 12 de maig de 2021 a les 13:30

Han començat per la 1a fase en el carrer Dr. Fleming.

El dilluns passat havien de començar els treballs de pintura que s'emmarquen dins del projecte de millora de la plaça d'en Riera, però davant la inestable situació meteorològica dels últims dies i la humitat de la pluja es van veure ajornats i han començat avui.

L'artista pintor encarregat de realitzar el disseny de la intervenció artística dels carrers i del mural de la plaça, Dani Fortià, ha començat avui per la primera fase a la zona del carrer Dr. Fleming.

Aquesta actuació contempla un disseny referencial del Montseny en el mur i es dibuixaran les corbes de nivell sobre el paviment d'asfalt de la plaça d'en Riera fins als carrers Barcelona i Doctor Fleming, on també es marcaran les línies que simularan ser els rius Besòs i la Tordera.

Un cop dissenyada la part artística, s'instal·larà el mobiliari urbà, jardineries, bancs i una pissarra central com a element lúdic i de caràcter artístics pels infants.

Podeu consultar tota la informació del projecte de millora de la plaça d'en Riera i la memòria amb els mapes corresponents en aquest enllaç.

Darrera actualització: 12.05.2021 | 13:51

Imatges