Neix la nova Associació veïnal de les Pungoles a Sant Antoni de Vilamajor

Dilluns, 15 de novembre de 2021 a les 12:00

La primera reunió informativa va tenir lloc el passat octubre.

El passat 1 de juliol de 2021, la nova Associació Veïnal de les Pungoles va legalitzar-se per acord de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Posteriorment, el 23 d'octubre va tenir lloc la primera reunió informativa adreçada a tots els veïns i veïnes per tal de donar a conèixer el projecte, on la clau és fer xarxa tot mantenint una bona comunicació amb l'Ajuntament amb informació accessible a tothom.

Des de la nova associació, es busca també poder donar resposta a les noves necessitats que sorgeixen dels cada cop més nombrosos veïns de primera residència d'aquest barri de Sant Antoni.

Des de l'Ajuntament s'han cedit les claus de les oficines de Les Pungoles i de l'espai social de la terrassa de les piscines, per tal d'organitzar reunions i activitats pels veïns.

Per part de l'Ajuntament, rebran tot el suport material i personal per tal que a Les Pungoles segueixin gaudint de les festes majors, el caga tió o la castanyada que tradicionalment s'han anat fent, així com les noves iniciatives de dinamització que es proposin.

Podeu trobar més informació de la nova associació veïnal a la web www.lespungoles.cat i contactar-hi a l'adreça de correu info@lespungoles.cat o al telèfon 644714177.

Darrera actualització: 15.11.2021 | 12:28