La setmana vinent començaran les obres de millora del tram del col·lector de la riera de Sant Julià d'Alfou

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 10:00

Amb la finalitat de protegir el conducte de la riera que travessa la urbanització.

La setmana vinent començaran els treballs de millora del tram del col·lector amb la finalitat de protegir el tub de la claveguera d'aigua residual de la urbanització de Sant Julià d'Alfou.

És molt important i necessari fer aquesta reparació per què el tub de la claveguera no es trenqui. L'actuació consistirà a posar cinc barreres –fetes amb pedra– per evitar que l'aigua agafi velocitat i erosioni la pedra que es posa al damunt de la claveguera. A la base d'aquestes barreres, s'hi posarà una solera de pedra d'escullera, contemplant un total de 5 esculleres a tot el recorregut, per evitar que l'excessiva corrent de l'aigua erosioni la base de grava i sorra del tub principal.

El projecte, prèviament consensuat amb la Junta de la urbanització de Sant Julià d'Alfou i aprovat per l'Agència Catalana d'aigües, pretén evitar que es produeixin esquerdes i fractures al col·lector, evitant que les aigües fecals o residuals aboquin directament a la riera.

Els treballs estan adjudicats a l'empresa Garriga Obres i Serveis SLU amb un pressupost de 29.596,60 euros amb IVA inclòs dins de la partida pressupostària d'inversions a les urbanitzacions i tenen la previsió de finalitzar a finals de novembre.

Darrera actualització: 12.11.2021 | 10:49

Imatges