La 19a edició de la Mostra Gastronòmica tindrà lloc el 17 de setembre de 2022 a Sant Antoni de Vilamajor

Dimecres, 7 de setembre de 2022 a les 14:00

Amb la participació de 8 restauradors, música en directe i el menú complet al preu de 15 euros.

La Mostra Gastronòmica torna a Sant Antoni de Vilamajor aquest mes de setembre i després de dos anys de la seva aturada a causa de les restriccions de la Covid-19.

Serà la 19a edició d'aquest esdeveniment que té la finalitat de promoure els restauradors locals i dels voltants, artesans elaboradors de postres o productors de cervesa artesana, a més de cafeters. Una jornada organitzada per la regidoria d'Economia Local de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor amb la col·laboració dels restauradors participants.

  • Com a novetat d'enguany, la mostra ha canviat de data i es realitzarà el pròxim 17 de setembre de 2022 a les 20 h al porxo de Can Sauleda.

La ciutadania podrà comprar el tiquet de 15 €, equivalent al menú complet i que inclou coberts, pa, beguda, 1r i 2n plat, postres i cafè. El tiquet s'haurà de comprar in situ el mateix dia i com a novetat, s'accepten pagaments amb targeta.

Per qui ho prefereixi, també es podran comprar els tiquets de forma individual per gaudir dels plats, begudes, postres i cafès.

Enguany, els restauradors que participaran són Shaporem Gastrobar, el Rebost dels Guiu amb la seva food truck, l'Antic Casino i El Refugi, les postres amb la pastisseria Sant Llehí i Xurros i dolços al teu gust i els cafès aniran a càrrec de Cafés viaris.

Com a novetats d'enguany, la mostra anirà acompanya d'un concert final per concloure la jornada i també s'oferirà la cervesa artesana a càrrec de "Top Hat" i el servei de cocteleria de Shaporem Gastrobar.

Darrera actualització: 07.09.2022 | 14:04

Imatges