Ja és al carrer el nou número de la Revista d'Informació Municipal del mes de març

Dimarts, 7 de març de 2023 a les 08:30

Disponible el Núm. 42 en format digital i que durant els pròxims dies arribarà en paper a totes les llars del municipi.

L'Ajuntament publica el nou número de la Revista Municipal del mes de març amb l'actualitat municipal i el recull de les diverses notícies, actuacions i festes que s'han dut a terme durant els darrers mesos a Sant Antoni de Vilamajor.

Ja es pot consultar el format digital en PDF i durant els pròxims dies arribarà en format paper a totes les llars del municipi.

En aquesta primera publicació de l'any hi podreu trobar un recull de les notícies relacionades amb l'activitat cultural i la Commemoració del Bicentenari de l'Ajuntament, els temes de salut i d'ensenyament, obres recents, comunicació, igualtat i seguretat ciutadana. També es destaca l'època nadalenca i totes les activitats emmarcades en aquesta màgica jornada, un recull visual de la Festa Major d'hivern 2023 que vam viure el passat mes de gener, les campanyes de Promoció Econòmica, l'esport, els punts de votació dels últims plens municipals i l'Opinió dels Grups Polítics Municipals.

Així com informació dels Pressupostos Participatius, que aquest mes de març, s'ha donat el tret de sortida a l'edició d'enguany i des del passat dilluns i fins al 26 de març, està oberta la primera fase per aportació d'idees i projectes. Consulta tota la informació i aporta les teves idees en línia aquí.

Darrera actualització: 07.03.2023 | 08:25